Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32429
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

Jak dla mnie to DragonBall ewolucja to
Tranformers + szybcy i wsciekli + mortal kombat + matrix...

Cos opusciłem? :P

ocenił(a) film na 1
skate_19pro

A gdzie tam szybkich i wscieklych widziales ? Tam nawet matrixa,transformers i mk nie ma xD

ocenił(a) film na 2
skate_19pro

wściekli to moga być jedynie fani! że zaserwowano im coś takiego po tylu latach czekania!!

ocenił(a) film na 7
Victor_Delacroix

Ludzie to tam wszystko widzieli. Pamiętam niektórzy dopatrzyli się "Aniołków Charlie'go", "Zmierzchu", a nawet "Kung-fu pandy". Ech...dziwni ludzie.

P.S. Wściekły to zaraz ja będę bo zacząłem wątpić w oba stronnictwa spierające się o ten film. Dlatego od tej pory jestem w swoim własnym, jednoosobowym stronnictwie.

ocenił(a) film na 1
Doktor_Wong

Proszę Cię gdyby to filmidło choć trochę czerpało z wymieniony przez Ciebie tytułów, to byłoby hitem. Chyba że chodziło o parodie, to masz racje, DB:E sparodiowało wszystkie osiągnięcia światowej kinematografii:D

ocenił(a) film na 3
skate_19pro

Matrix? Bardzo pochlebiasz temu filmowi!

ocenił(a) film na 4
skate_19pro

zdecydowanie się z tobą zgadzam, a nawet podam konkretne przykłady, czym DB: Evolucja nawiązuje do wymienionych filmów.

Transformers - bo z dobrego anime zmieniło się w tanie gówno, niczym samochód w robota.

Szybcy i wściekli - bo sprawia, że fani po seansie są Szybcy (szybko uciekają z kina) i wściekli (wiadomo dlaczego)

Mortal Kombat - bo to śmiertelnie niebezpieczna walka oglądać ten film na trzeźwo.

Matrix - bo twórcy tego filmu myśleli w zwolnionym tempie (tzw. bullet time).

Ach, jak widać to wspaniałe dzieło, gęsto nawiązujące do najlepszych filmów.