Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32427
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

SZOK!

ocenił(a) film na 1

Anime mojego dzieciństwa, a ktos je tak zniszczyl no totalna porazka robiona widac na szybko i byle jak... Szkoda slow jak mozna tak tandetnie zrobic film!!!

ocenił(a) film na 2
AdiM22

Potwierdzam.Spaprali DB.Ale na pocieszenie ma być w kwietniu nowy film pełnometrażowy w polskich kinach.

ocenił(a) film na 1
kevinek

No oby cos nagrali w końcu! Taka manga ma potencjał tylko trzeba kasiory troche na dobre efekty !

kevinek

Niestety, ale nie w polskich kinach.

ocenił(a) film na 2
Morko1

Z tego co wiem w polce też ma być.

kevinek

Ktoś Ci kit wcisnął.

ocenił(a) film na 2
Morko1

nikt mi kit nie wcisnął.Na Facebooku nawet pisze.

kevinek

Co "pisze"? Że będzie w polskich kinach? Można już zamawiać bilety?

ocenił(a) film na 2
Morko1

na fejsie pisze że w kinach od kwietnia.Są nawet zdjęcia i zwiastun.Ponoć ma być w 3D.
Dragon Ball Z Battle of Gods
https://www.youtube.com/watch?v=eirOWr22U9o

kevinek

Wierzę, że jest napisane, ale tam każdy może napisać, co mu się podoba.
Obecny stan rzeczy jest taki: film będzie, ale w Japonii. Oficjalna premiera 30 marca. Nie w 3D, a w technologii IMAX.

ocenił(a) film na 1
kevinek

W jakich polskich kinach...jak ta kinowka wgl.do Polski wejdzie to będzie święto lasu,a znając życie i tak pozostanie nam tylko internet i fanowskie tłumaczenie z jakichś stron.
Jedyne 2 kinówki jakie były w Polsce to Fuzja i Atak Smoka(i to 7-8 lat po premierze w Japonii),z czego "Atak..." to najsłabsza kinówka (nie licząc ewolucji oczywiście bo to Db to jest tylko z nazwy i z imion bohaterów) więc nie liczył bym że Battle of Gods będzie u nas w kinach.