http://dbthemovie.com/
tak naprawde wygladaj niezle :D piccolo nawet przypomina piccolo :D
Ostatni promyk nadziei zgasł.
Obejrzę sam w domu dla efektów specjalnych, tak by nikt nie widział że to oglądam.
Prawie się posmarkałem jak zobaczyłem Piccocccolololo ;] Ze śmiechu... A Goku to nie widziałem ani razu uśmiechniętego, a w anime to był wesoły jak mało kto. B-Z-duuura.
NO bez jaj. Chociaż kostiumy głownych bohaterów mogłyby przypominać te z mangi. Piccolo to wyglada jak wampir z Balda. Porażka na całej lini, z mangi o sztukach walki zrobili film o Indiane Jonses z umiejętnosciami Neo... -.-"
piccolo wygląda jak freddy kruger , a goku nawet podobny gdyby nie ta twarz , już by lepszy był keanu reeves lub ten z mortal kombat
ej wiecie co ???? moze to freezer ???????? hhe bo koloru piccolo nie ma ten koles , :D ale freezer tez chyba nie :D no sam nie wiem co to jest :D bo piccolo na pewno nie :D:D:D:D::PP
Coś w tym jest. Na początku lektor streściłby poprzednie filmy ,których nie było. Bohaterowie lecieli by na księżyc, by pokonać największe zagrożenie tego świata, Freezę. Po lądowaniu na ziemskim satelicie padła by scena z wbiciem amerykańskiej flagi. Resztę sobie dopiszcie, byle miało jak najmniej związku z oryginałem to wtedy zbliżycie się do prawdopodobnej wersji ^^. Pozdrawiam.
Po pierwsze nie rozumiem o co ci chodzi, po drugie nie wiem co wy macie z tymi amerykańskimi symbolami.
Tak mi sie coś wydaje jak na moje oko a troche w tym siedze, te screeny wydaja się jakby byly przed obrubką barwową, możliwe że przy postprodukcji oni zrobią z Piccolo zielonego... chociaż nie wiem, dziwne te screeny jakby krecili pol profesjonalną kamera. :P
Kurwa on miał być zielony!!!!!!!!!! Ja pierdole co za problem upaćkać kolesia na zielono i dorobić czułka ;/ Kurwa nawet to potrafią spierdolić ;/ a się wkurwiłem ;/
... no i ten strój (go go Power Rangers! :/ )... brrr brrr brrr ... Piccolo schrzanili, ciekawe jak całość wyjdzie ... mam nadzieje że lepiej
a mi piccolo przypomina goblina ze spider-mana ;/ powinni zrobić turniej sztuk walki, tam zaczyna się bitwa a tutaj jakieś kamieniołomy ;/
Mnie wkurza ta fryzura songa - od kiedy on sobie stawial włosy na zel? Aktor winien miec naturalnie dłuzsze rozczochrane troche włoski. Na sile chcieli zrobic ten element. Za to pioccolo nie mogli pomalowac na zielono? Calosc rzeczywiscie wyglada jak jedno wielkie gowniaste power rangers. Poza tym songo winien byc bardziej przypakowany - jednym słowem jestem zalamany :( ale chyba nie tylko ja... Tak czy inaczej ten film jest skazany na finansowy sukces - szkoda tylko fanow serii... :(
chłopie...pokaz mi naturalnie rozczochrane wlosy ktore przypomna wygladem wlosy goku...po 2 mogli..ale moze nie chcieli...albo budzetu im nie starczylo na farbe...wogle...
skad wam sie wzieło PR ? ;| po czym bo jakos nie zauwazylem nic co pasowałoby do NAPRAWDE gównianego obrazu jakim sa przygody przesadzonym Wojowników Mocy ;|
Pozatym Songo winien byc bardziej przypakowany ?! ;|
obejrzyj sobie koncowke DB i pierwsze odcinki DBZ..Goku byl jeszcze mlody...wiec jego miesnie nie byly przypakowane przez siłowe treningi ktore przeszedł pozniej...wiec nie czepiaj sie do muskulatury...dobrze ze wogle cos ma..a nie biega tam jakis patyk w pomarańczowym Gi ;] mkey pumpkin..
ktos w wywiadzie powiedział ze ten film to nie jest dosłowa ekranizacja mangi i anime...jest to tylko film ktory powstał na podstawie tejze M&A wiec niedramatyzujcie ze nie ma tam Krillana ze Goku nie ma ssj5 i wogle ze Piccolo Daimao jest biały a nie zielony...choc z drugiej strony powiedzieli ze chcieli w tym filmie pokazac kwintesencje DB wiec czemu nie ma Krillana to mnie troche zastanawia bo jakby niebyło łysek był najlepszym przyjacielem Goku....
Ja miałem to samo. Od razu parsknąłem śmiechem jak Piccolo zobaczyłem:p Gość wygląda tak jak wampiro-podobne coś z Blade'a II albo Underworld :> Jaka BEKA!:p A DBZ tak fajnie sie ogladało...