spodziewam się niestety gniota...
już widzę te groźby i rozpaczliwe krzyki zdesperowanych fanów chcących powiesić za jaja twórców za skopanie kultowego anime :D
no wedlug mnie to ciezko bedzie zrobic z tego anime dobry film bez wlozenia w niego duzej kasy.. przede wszystkim na efekty specjalne...
Obawiam sie tylko tego ze ten film bedzie wygladal jak power rangers...
No ale trzeba sie uzbroic w cierpliwosc a na seans w litra wodki :d
No ja też mam obawy co do tego f;mu... Jak zwala tak kultowy anime , na który wszyscy tak długo czekali , to niewiem co będzie... Pożyjemy zobaczymy...
Obawiam sie jednej z największych porażek branży filmowej.
1.Scenariusz - napisany w 2 tygodnie i to pewnie na kolanie.
2.Aktorzy - Ktoś pamięta jakieś wybitne kreacje? (z całej obsady tylko Chow Yun-fat grał w kilku dobrych filmach. O reszcie to nawet nie wspominam ,bo ich nie kojarze z zadnym filmem).
3. 100mln to troche mało jak na taki gatunek.
4. Reżyser - Beznadziejny. Oszukać Przeznaczenie jakimś wybitnym filmem nie było, a kręcąc 3 cześć... ach szkoda gadać.
5.Podobno ma brakować kilku bohaterów - M.in. Krillana.(Ot tak reżyser postanowił w scenariuszu)
Ogólnie byłem fanem Serii Dragon Ball jako dzieciak. Ratunkiem dla tego filmu może być fakt ,że ma być nakręcony w takim stylu jak Beowulf.
Mimo wszystko, trzymam kciuki i mam nadzieje ,że filmu nie skopią.
A !! Krillana zabraknie???? Daj spokój , z tym reżyserem i z całym tym filmem... Też jestem wielkim fanem DB , ale jak patrze co oni z tym filmem wyczyniaja, to płakać się chce.,,..,,
"spodziewam się niestety gniota...
już widzę te groźby i rozpaczliwe krzyki zdesperowanych fanów chcących powiesić za jaja twórców za skopanie kultowego anime :D "
stary nic dodac nic ując.Sam bym tego goscia zbiczował