Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32427
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

Juz sie nie moge doczekac ten film to przebój jakich mało!!!

ocenił(a) film na 4
Warszawiak82

skąd wiesz? równie dobrze mogą to niesamowicie zrąbać..

simply_cactus

spodziewam się niestety gniota...
już widzę te groźby i rozpaczliwe krzyki zdesperowanych fanów chcących powiesić za jaja twórców za skopanie kultowego anime :D

Warszawiak82

no wedlug mnie to ciezko bedzie zrobic z tego anime dobry film bez wlozenia w niego duzej kasy.. przede wszystkim na efekty specjalne...

Obawiam sie tylko tego ze ten film bedzie wygladal jak power rangers...

No ale trzeba sie uzbroic w cierpliwosc a na seans w litra wodki :d

squirl_

No ja też mam obawy co do tego f;mu... Jak zwala tak kultowy anime , na który wszyscy tak długo czekali , to niewiem co będzie... Pożyjemy zobaczymy...

ocenił(a) film na 1
DAMIANO_7

Obawiam sie jednej z największych porażek branży filmowej.
1.Scenariusz - napisany w 2 tygodnie i to pewnie na kolanie.
2.Aktorzy - Ktoś pamięta jakieś wybitne kreacje? (z całej obsady tylko Chow Yun-fat grał w kilku dobrych filmach. O reszcie to nawet nie wspominam ,bo ich nie kojarze z zadnym filmem).
3. 100mln to troche mało jak na taki gatunek.
4. Reżyser - Beznadziejny. Oszukać Przeznaczenie jakimś wybitnym filmem nie było, a kręcąc 3 cześć... ach szkoda gadać.
5.Podobno ma brakować kilku bohaterów - M.in. Krillana.(Ot tak reżyser postanowił w scenariuszu)

Ogólnie byłem fanem Serii Dragon Ball jako dzieciak. Ratunkiem dla tego filmu może być fakt ,że ma być nakręcony w takim stylu jak Beowulf.

Mimo wszystko, trzymam kciuki i mam nadzieje ,że filmu nie skopią.

DSLMarvel_Behnke

A !! Krillana zabraknie???? Daj spokój , z tym reżyserem i z całym tym filmem... Też jestem wielkim fanem DB , ale jak patrze co oni z tym filmem wyczyniaja, to płakać się chce.,,..,,

DAMIANO_7

"spodziewam się niestety gniota...
już widzę te groźby i rozpaczliwe krzyki zdesperowanych fanów chcących powiesić za jaja twórców za skopanie kultowego anime :D "

stary nic dodac nic ując.Sam bym tego goscia zbiczował

nosiadek1920_2

ja sie od bardzo dawna zastanawiam jak by zrobili db. Widzę ,że zabierają się do tego Amerykanie...Nie wyjdzie im to,nie wyjdzie....cierpię bardzo nad tym faktem...Mam jednak cicha nadzieje ze sie rozczaruje :)