Wiem ze to juz zapewne kazdy widzial, i wiem ze to fake, ale moim zdaniem Goku powinien wygladac wlasnie
tak http://gokujr.free.fr/images/film2004/goku_movie.jpeg
to jest przyklad jak nie powinno sie robic Fake'ow..:) i jak nigdy goku nie powinien wygladac :)
podziekował.
wow :) nie wiedziałam że filmują tą mangę... fajnie :) i do tego z jednym ze znanych mi aktorów... ciekawe jak im to wyjdzie :P
Akurat ten fake powstal grubo przed zapowiedza tego filmu, po za tym uwazasz ze obecny Goku wyglada
dobrze? Wedlug mnie wyglada jak wymoczek z wlosami na zel - nic ciekawego, nic mangowego
yyyyy tyle ze dragon ball to akurat nie jest manga :) a ten fake jak już coś to miał przedstawiać vegete ;)
"dragon ball to akurat nie jest manga"
Ech... tak się składa że Dragon Ball to jest manga, anime powstało później. A film powstaje właśnie na podstawie oryginału a nie jej adaptacji anime.
tak sie składa że anime db jest jakies bilion razy bardziej popularne niz jego pierwotna mangowa wersja i pewnie film bedzie bardziej na podstawie wlasnie anime a nie komiksu... no i jak by nie bylo ten ,,oryginal,, jest mega zboczony, nie ze bym mial cos przeciwko bo humor db jest swietny ale z kategorią pg 13 odpada więc pozostaje wzorowac sie tylko na anime :)
Anime też miało sprośne sceny... ale w wielu krajach, także w Polsce, leciała wersja ocenzurowana :)
overall, to niebedzie kategoria pg13, gorzej bo to bedzie pg.spodziewajcie sie wiec totalnej bajeczki w stylu Shreka.
wiadome ale nie były one aż tak sprośne jak w komiksie, po za tym jak by nie było filmik będzie americanos gdzie leciala wersja ocenzurowana a male gnojki oglądały ocenzurowaną baje w CN ze zjebanym dubbingiem a nie czytały sprośną mangę :)
walker, fakt, troche sie rozmarzyłem z tym pg 13, dark knight to pg 13 wiec tym bardziej mangowy db i nie ocenzurowany anime do odstrzału :)
Dobra mi wystarczy to że zobaczyłem plakat , filmu nie muszę oglądać , Justin Chatwin zagra Goku Kończ... waść! wstydu... oszczędź!
Nie wiem jak wy ale ja jako fan anime DB jestem wielce zawiedziony, jestem już w tym momencie pewien , że dla fanów anime ten film to będzie nieporozumienie , tak jak dla fanów gier filmy pana Uwe Bolla . Może to tylko dobry dowcip i za jakiś czas ktoś doda gatunek : komedia , parodia , wtedy obejrzę z miłą chęcią .