"Dragonball: Ewolucja" nie dostał nominacji w żadnej kategorii. I co wy na to krytykanci? xP
Bo ten film nie jest brany pod uwagę nawet do złotych malin. Ten film to totalna porażka i nie liczy się nigdzie.
Pytasz co ja na to? Ja na to tak:
KU*WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toż to był mój pie*dolony faworyt! Boziu, dlaczego mnie tak nie kochasz! ;(
Oj woźny ale sobie tłumaczenie znalazłeś. Widać są gorsze filmy, chociaż ja chyba nigdy nie zrozumiem czym się ludzie z tamtejszej komisji kierują.
Zapewniam cię, że Żaden z nominowanych do Malin nie jest gorszy od DBE. Ten film to jest maxymalna porażka. Jeden z niewielu, którym dałem 1
Prawdę mówiąc nie wiem, bo tylko dwa z nominowanych filmów widziałem. Fakt gorsze nie były, ale powiedziałbym porównywalne (co u mnie oznacza, że takie całkiem w porządku).
film jest tak tragiczny, że nie nadaje się nawet do Złotych Malin, był tak zły że komisja o nim zapomniała :P
Tak zgadzam się. Ten film nie zasługuje na żadną nagrode. Nie moge uwierzyć, że tak spieprzyli te anime.
"Bo ten film nie jest brany pod uwagę nawet do złotych malin. Ten film to totalna porażka i nie liczy się nigdzie."
i wszystko w tym temacie. Grozny pozamiatal a temat nadaje sie do zamkniecia.
Widać są lepsze gorsze filmy warte odnotowania. :P A DBE był tak cienki, że nawet nagradzać tego nie chcą.
Wiesz dlaczego nie dostał żadnej nominacje??? Bo nie zarobił 300 milionów dolarów. Wyszedł, popsioczyli na niego i wszyscy w Ameryce o nim zapomnieli. Jezuś kochany, ty masz 14 lat czy co??? Nie wiesz, jak funkcjonuje Hollywood?
A Stare Wygi, Zaginiony ląd i Wszystko o Stevenie niby zarobiły? O tych filmach to ja w życiu nie słyszałem (jedyne to to, że Stare wygi to szit)
Może nie zarobiły, ale graja tam znane osoby, które można obśmiać. A aktorzy z DB raczej kariery nie zrobili :P.
Dodatkowo jezscze o tych filmach się mówiło i to sporo a chyba każdy zgromadził sobie pokaźną widownię na pokazach. Z Dragon Ballem tak nie było i może być nawet tandetą do entem potęgi i silnią, to jednak o tym filmie było cicho, więc Hollywood takie filmy nie będą nominować.
Zresztą, sami spójrzcie na nominację. Czy GI Joe albo Transformers 2 to naprawdę shity??? Fakt, że to są filmy słabe, ale jak najbardziej do obejrzenia a sam mógłym wymienić jeszcze z 10 innych gorszych tytułów. Ale nie - oba filmy sporo zarobiły (GI Joe może nieco mniej) i o obu się sporo mówiło, a że okazały się rozczarowaniem, to trzeba jest nominować do Złotych Malin.