Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32429
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

"Dragonball: Ewolucja" nie dostał nominacji w żadnej kategorii. I co wy na to krytykanci? xP

użytkownik usunięty
Doktor_Wong

Bo ten film nie jest brany pod uwagę nawet do złotych malin. Ten film to totalna porażka i nie liczy się nigdzie.

ocenił(a) film na 1
Doktor_Wong

Pytasz co ja na to? Ja na to tak:

KU*WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toż to był mój pie*dolony faworyt! Boziu, dlaczego mnie tak nie kochasz! ;(

ocenił(a) film na 7
moooras

Oj woźny ale sobie tłumaczenie znalazłeś. Widać są gorsze filmy, chociaż ja chyba nigdy nie zrozumiem czym się ludzie z tamtejszej komisji kierują.

ocenił(a) film na 1
Doktor_Wong

Zapewniam cię, że Żaden z nominowanych do Malin nie jest gorszy od DBE. Ten film to jest maxymalna porażka. Jeden z niewielu, którym dałem 1

ocenił(a) film na 7
moooras

Prawdę mówiąc nie wiem, bo tylko dwa z nominowanych filmów widziałem. Fakt gorsze nie były, ale powiedziałbym porównywalne (co u mnie oznacza, że takie całkiem w porządku).

ocenił(a) film na 1
Doktor_Wong

film jest tak tragiczny, że nie nadaje się nawet do Złotych Malin, był tak zły że komisja o nim zapomniała :P

ocenił(a) film na 3
zonk_2

Tak zgadzam się. Ten film nie zasługuje na żadną nagrode. Nie moge uwierzyć, że tak spieprzyli te anime.

ocenił(a) film na 1
mateusi91

"Bo ten film nie jest brany pod uwagę nawet do złotych malin. Ten film to totalna porażka i nie liczy się nigdzie."

i wszystko w tym temacie. Grozny pozamiatal a temat nadaje sie do zamkniecia.

ocenił(a) film na 1
Doktor_Wong

Widać są lepsze gorsze filmy warte odnotowania. :P A DBE był tak cienki, że nawet nagradzać tego nie chcą.

ocenił(a) film na 1
Doktor_Wong

Wiesz dlaczego nie dostał żadnej nominacje??? Bo nie zarobił 300 milionów dolarów. Wyszedł, popsioczyli na niego i wszyscy w Ameryce o nim zapomnieli. Jezuś kochany, ty masz 14 lat czy co??? Nie wiesz, jak funkcjonuje Hollywood?

ocenił(a) film na 1
Freeman47

A Stare Wygi, Zaginiony ląd i Wszystko o Stevenie niby zarobiły? O tych filmach to ja w życiu nie słyszałem (jedyne to to, że Stare wygi to szit)

moooras

Może nie zarobiły, ale graja tam znane osoby, które można obśmiać. A aktorzy z DB raczej kariery nie zrobili :P.

ocenił(a) film na 1
speiderman

Ok, punkt dla ciebie. Bardzo słuszna uwaga

ocenił(a) film na 1
moooras

Dodatkowo jezscze o tych filmach się mówiło i to sporo a chyba każdy zgromadził sobie pokaźną widownię na pokazach. Z Dragon Ballem tak nie było i może być nawet tandetą do entem potęgi i silnią, to jednak o tym filmie było cicho, więc Hollywood takie filmy nie będą nominować.

Zresztą, sami spójrzcie na nominację. Czy GI Joe albo Transformers 2 to naprawdę shity??? Fakt, że to są filmy słabe, ale jak najbardziej do obejrzenia a sam mógłym wymienić jeszcze z 10 innych gorszych tytułów. Ale nie - oba filmy sporo zarobiły (GI Joe może nieco mniej) i o obu się sporo mówiło, a że okazały się rozczarowaniem, to trzeba jest nominować do Złotych Malin.

ocenił(a) film na 1
Freeman47

Transformery widziałem i uważam, że te nominacje absolutnie nie zasłużone. Zastanawiam sie też czemu nie wzieli 2012. Wszystkie warunki film spełnia