Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32429
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

aktorzy....

ocenił(a) film na 3

James Marsters : Lord Piccolo
Emmy Rossum : Bulma
Randall Duk Kim : Dziadek Gohan
Jamie Chung : Chi Chi
Joon Park : Yamcha
Yun-Fat Chow : Roshi

Tak sobie myśle że chyba nieźle ich dobrali... a piccolo to chyba lepiej trafić nie mogło... gościu pasuje ale.....:

Justin Chatwin : Goku hmmmm... no... zobaczymy.... zobaczymy... nie jest na "nie" ale i nie na "tak" (i męczy mnie, że nie zaczeli od samego początku....)

christopher

Uprzejmie proszę użytkowników FilmWeb'u, aby nie wypowiadali się w tym temacie i sami takich nie zakładali. bo jest to jedynie ZAŚMIECANIE FORUM !!! Od pisania co ślina na język przyniesie są blogi, a obsada filmu można znaleźć na stronie głównej danego filmu.
DZIĘKUJĘ.

ocenił(a) film na 3
Fettor

a ty co za ofiara?.... przecież to nie jest wypisanie obsady tylko ocena doboru aktorów... czytaj a nie piszesz na podstawie samego tematu
.....baran.....

ocenił(a) film na 5
christopher

Przepraszam, miałem szczere chęci, żęby się nie wypowiadać w tym mało ambitnym temacie ale...
...nie znoszę! NIE NAWIDZĘ! i NIE TOLERUJĘ! uosobiania najgorszych cech ludzkich z postacią BARANA.... bo jak kurcze masz coś człowieku do baranów to do mnie, a jak nie to używaj innnych sformułowań...

Co do samego tematu - to popieram Fettora - wypowiadasz się kolego christopherze o obsadzie, tylko, że poza wymienieniem głównych bohaterów, to napisałeś tylko, żę ci się to podoba i że masz mieszane uczucia co do goku.
No sorry, ale jeśli uważasz to kolego za ambitny post, to chyba się przeceniasz... poza tym masa ludzi ma podobne zdanie jak ty i wyraziło je we wcześniejszych tematach w tym filmie.

ocenił(a) film na 3
Baranekk

pozostawie to bez komentarza...... ale uśmiałem się co nie miara:D:D:D:D:D

ocenił(a) film na 3
Baranekk

a jak chcesz bardziej ambitny to poszukaj w liście tematów.... już raz o tym pisałem....:P