Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32429
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

podczas seansu marzyłem, aby się szybko skończył. 1/10

marcin_ch_2

Zawsze można opuścić salę :D

Ode mnie też 1!

ocenił(a) film na 1
katarzyna141

Dobrze ze nie opuscil sali. Skoro juz tam wszedl to zobaczyl film dokumentalny pt. "Jak nakrecic gowno". Teraz chlopaczyna wie co jest dobre a co zle. A za ocenki jakie wystawiliscie to was propsuje.

Big Up!

UBEKakaPOLICJA

Ja to nie lubię paprać się w gównie, hehe :P (jednakże znawcą nie jestem)

ocenił(a) film na 1
katarzyna141

Nie obrażajcie gówna. Gówno użyźnia gleby i daje zarazem życie, więc na swój sposób jest dobre;], a to prędzej bym nazwał wyrobem gównopochodnym, marną imitacją kupy.

marcin_ch_2

przestań trzepać przed komputerem, wyjdź trochę na dwór czasem.
Dziecko, które sie spodziewało bajeczki, a dostało film.

ocenił(a) film na 1
Takeshii

A ty wyjdz z budy psie. Widac gowno wiesz a sie odzywasz.

UBEKakaPOLICJA

pewnie myslales, ze bedziesz sobie bil kapucyna na tym filmie. Tylko niestety nie ma co :D

ocenił(a) film na 1
k0zak111

Uuu, odezwał się kolejny mistrz ciętej riposty... Ale jesteś śmieszny naprawdę... Powiedz jeszcze kilka swoich tekstów, to się pośmiejemy;)

maly_blaster

dostałby np. od Van-Damma jednego czopsa i game over
ten songoku to taka pizdeczka z pierwszej łapanki na jednego strzała, no cóż...

ocenił(a) film na 1
k0zak111

Nawet nie ma kogo tu hejtowac ;/ Niech jakies smieszne ludki i obroncy tego gniota zaloza jakies tematy o tym jak gwalca swoje rece przy tym dziadostwie. Beda wtedy soczyste hejty ;]

ocenił(a) film na 1
k0zak111

"songoku" - To się pisze osobno i obydwa człony imienia dużą literą : "Son Goku"...

maly_blaster

maly blaster, schowaj glowe w piasek... "songoku" z tego filmu nie zasłużył, żeby go pisać z dużej litery i jeszcze osobno.
Dyslektyk będzie mi się tu wymądrzał. Strzelę z kame hame haaaa i po tobie, tak jak to zrobiłem z frezerem czy komórczakiem

ocenił(a) film na 1
k0zak111

Eh, zwykły prowokator... Masz problem to sobie popisz, może Cię ktoś wysłucha...