Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32429
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

hm....

ocenił(a) film na 5

Ten film to oczywiśćie porównując go z serią totalna kicha ,jednak zwróćmy uwagę , iż zekranizować dzieło takie jak DB ,o dużej liczbie postaci ,całej masie wątków i tematyce nie jest wcale tak łatwo. Zwłaszcza ,że trzeba było przedstawić początki postaci i muszę przyznać ,że sposób w jaki zrobili to amerykanie nie jest wcale aż tak tragiczny.Zgrabnie połączyli losy postaci w jedną całość .Mam tylko 2 wielkie 3 ale : kamehameha wygląda mało imponująco i gdzie u licha inne techniki? no i jak można było w takim filmie <zwłaszcza ameykańskim ,to jest dziwne> przedstwaić tak badziewną walkę finałową! zgroza.moment i po sprawie ...no i zgadnijmy ..kamehameha...bez sensu .Podsumowując ja zdecydowanie filmiku będę bronił ,w tym co przedstawili twórcy jest duży potencjał ,który można wykorzystać przy kręceniu sequeli. A film jest kolorowy ,łatwy ,szybko i przyjemnie się ogląda. Daję 6 na 10 .I spodziewałem się czegoś duuuuużo gorszego ^^ uf...

ocenił(a) film na 7
modlidesu

Nie ma to jak mądra i kulturalna opinia. A co do tego, że mogło być gorzej to nie wiem czy widziałeś założony przeze mnie temat "Spoilery mojego życia".

ocenił(a) film na 1
modlidesu

Mogło być gorzej. To, że DBE był od początku na dnie nie znaczy, że ktoś nie mógł mu rzucić łopaty.

ocenił(a) film na 7
Gridlock

To są takie chwile kiedy bardziej niż zwykle żałuję, że nie jestem jakimś ważniakiem w Hollywood.

ocenił(a) film na 1
Doktor_Wong

Też bym czasem chciał. Kasa, sława i mógłbym robić gówniane filmy (jak DBE) i mieć gdzieś co inni na to powiedzą, bo już jestem bogaty.