Nie mam ochoty oglądać bo jak większość mam super wspomnienia co do tej bajki bo oglądałem wszystkie odcinki i były giters a nie chce jej żle wspominac przez ten film.
To nie oglądaj, przecież nikt Cię nie zmusza. Mówisz, że nie chcesz sobie zepsuć wspomnień na temat bajki, a film od razu sprawi, że stanie się gorsza no nie? Daj spokój, bo bredzisz jak potłuczony. Ja chętnie obejrzę film i zobaczę coś nowego w kwestii lubianego anime. A jakbym chciał znowu obejrzeć anime to wejdę sobie na stronę i odpalę odcinek.
Nie pisałem ze ktoś mnie do tego zmusza. A nie dziwi mnie to ze podoba ci sie takie nieco jak ten film skoro ty oceniasz karatekid na 10;] idz malować płot z mistrzem Mijagim.
Akurat ten film jeszcze nie wiem czy mi się tak naprawdę podoba, bo go nie widziałem, polskiej premiery przecież jeszcze nie było. A co do "Karate Kid" to film mojego życia do, którego zawsze chętnie wracam więc dlatego dałem 10.
Nie wiem jak ty Wong ale ja oceniam film tak, że 10 daje filmowi na którym się dobrze bawię...