Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32428
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

Nie mam ochoty oglądać bo jak większość mam super wspomnienia co do tej bajki bo oglądałem wszystkie odcinki i były giters a nie chce jej żle wspominac przez ten film.

ocenił(a) film na 7
leman54

To nie oglądaj, przecież nikt Cię nie zmusza. Mówisz, że nie chcesz sobie zepsuć wspomnień na temat bajki, a film od razu sprawi, że stanie się gorsza no nie? Daj spokój, bo bredzisz jak potłuczony. Ja chętnie obejrzę film i zobaczę coś nowego w kwestii lubianego anime. A jakbym chciał znowu obejrzeć anime to wejdę sobie na stronę i odpalę odcinek.

ocenił(a) film na 3
Doktor_Wong

Nie pisałem ze ktoś mnie do tego zmusza. A nie dziwi mnie to ze podoba ci sie takie nieco jak ten film skoro ty oceniasz karatekid na 10;] idz malować płot z mistrzem Mijagim.

ocenił(a) film na 7
leman54

Akurat ten film jeszcze nie wiem czy mi się tak naprawdę podoba, bo go nie widziałem, polskiej premiery przecież jeszcze nie było. A co do "Karate Kid" to film mojego życia do, którego zawsze chętnie wracam więc dlatego dałem 10.

ocenił(a) film na 6
Doktor_Wong

Nie wiem jak ty Wong ale ja oceniam film tak, że 10 daje filmowi na którym się dobrze bawię...

ocenił(a) film na 7
gohan263

Ja daje 10 jeśli dobrze się bawię i film robi na mnie niesamowite wrażenie. Albo jeśli film ma dla mnie znaczenie sentymentalne, tak jak właśnie w przypadku "Karate kid".