Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32427
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja
ocenił(a) film na 3
SeBo47

gratuluje... -_-

ocenił(a) film na 1
Eddie1

Toć dobrze zrobił.

ocenił(a) film na 3
UBEKakaPOLICJA

nie można oceniać czegoś, czego się nie zobaczyło to się mija z celem tej strony.

ocenił(a) film na 1
Eddie1

Jeśli chodzi o ten film nie pomylił się w ocenie nawet go nie oglądając. Po co chłop miałby się męczyć i oglądać taką szmirę?

ocenił(a) film na 3
UBEKakaPOLICJA

bo to jest niesprawiedliwe. jaki ma sens oceniać coś czego się nie zna? w taki sposób powstają stereotypy i w taki sposób też ludzie przestają myśleć tylko "idą za tłumem", jeżeli ktoś dał 1 to ja też dam, jeżeli ktoś dał 6 ja też dam. przez to zatracamy umiętność wypowiadania własnego zdania. kto powiedział, że film oceniany przez większość na 3 ktoś nie może ktoś ocenić na 8, albo filmu 7 na 3? poza tym jeżeli nie zauważyłeś to po ocenieniu film zaznacza się jako "obejrzany".

ocenił(a) film na 1
Eddie1

To jest wina ludzi że idą za tłumem. Co ma do tego autor tematu? Ma on odpowiadać za czyny innych ludzi? Nikt mu nie zabroni oceniać tego filmu bez obejrzenia. Jeśli widział trailer i był fanem DB to już wystarczyło żeby ocenić tą szmirę. Idąc tym tropem dałeś Predators 10/10. Ktoś przez twoją ocenę obejrzy ten film np. na dvd i będzie żałował. Będziesz za to odpowiadał?

ocenił(a) film na 3
UBEKakaPOLICJA

ale nie rozumiesz, że to nie chodzi o to jaką ktoś daje ocenę filmu tylko daje taką jak wszyscy, nawet nie oglądając po to by być częścią "true fanów dragonball"?
tu nie chodzi o to czy on dał temu filmowi 1 czy 10, tylko o to czy obejrzał dany film. bo na podstawie czego on i wiele innych osób daje ocenę nie oglądając filmu. czy gre aktorską, fabułę, dźwięk, ogólnie oprawę można ocenić po subiektywnych wypowiedziach innych ludzi na forum? czy na ocenę filmu składa się tylko to czy to jest "true dragon ball" czy nie według większości?
dałem taką, a nie inną ocenę każdemu filmowi w swojej biblioteczce, może miałem lepszy dzień i dałem trochę za wysoko innym w gorszy dzień dałem trochę za nisko, a do niektórych mam sentyment, ale ja te wszystkie filmy zobaczyłem, nigdy nie oglądając wcześniej oceny innych ludzi danego filmu i nie sugerowałem się nimi. dzięki temu mam swoje zdanie, a nie zdanie tłumu.
na tym polega różnica moje oceny, to moje subiektywne oceny, a np. "Sebo47" to bezosobowa kopia oceny tłumu, które nie ma żadnego uzasadnienia.

ocenił(a) film na 1
Eddie1

Może ocenił po trailerze i to mu wystarczyło żeby ocenić ten film? Weźmy pod uwagę też inną opcję. Założyciel tematu po prostu robi sobie jaja i prowokuje a my tu wdajemy się w dyskusje ku jego uciesze.

ocenił(a) film na 3
UBEKakaPOLICJA

to też jest opcja :D, ale i tak dla mnie spamowanie 1/10 filmów, których się nie widziało to głupota

użytkownik usunięty
SeBo47

Po samym trailerze daje 1/10

co racja to racja

użytkownik usunięty
SeBo47

Nie oglądając nic nie straciłeś,ja długo nie wytrzymałem... Próba przetrwania go do końca naraziłaby moje zdrowie psychiczne na totalne wyniszczenie :)

ocenił(a) film na 1
SeBo47

Zazdroszczę, ja błam na tyle głupia, że próbowałam TO obejrzeć ;/

ocenił(a) film na 5
LoveKiller

dobre, 1 i ulubione PROPSY ;D

ocenił(a) film na 1
danioterix

Wszystkie filmy dodaję do ulubionych. Jeszcze jakiś problem, który trzeba rozwiązać?

ocenił(a) film na 5
LoveKiller

TAK!!! wyjdz przed dom i zalatwmy to jak Son i Goku!

ocenił(a) film na 1
danioterix

A może jak Ve i Geta?

ocenił(a) film na 5
LoveKiller

Matko, jesteś Dzie-Wczyną!
Moje uszanowanie, droga Pani.

ocenił(a) film na 1
danioterix

Cóż za re-fleks. Grywasz może w szachy?

ocenił(a) film na 5
LoveKiller

Możemy zagrać. Twój ruch - zbijasz konia...?

ocenił(a) film na 1
danioterix

Szkoda Królowej na byle źrebaka.

ocenił(a) film na 5
LoveKiller

Niniejszym, znieważony powyższą wypowiedzią Król, zmuszony jest ogłosić modną w ostatnim czasie abdykację na czas nieokreślony(bez podania przyczyny).
P.S Jej Królewska Mość jest w błędzie i dużo traci.

SeBo47

I dla higieny psychicznej nie oglądaj

SeBo47

Ja też nie oglądałem, żółwik.

SeBo47

W zyciu nie slyszalem o tym pseudo filmie, dowiedzialem się przypadkowo jednak takze z gory wiem ze to jedno z tych badziew, ktorych po prostu nigdy nie obejrze, po co się meczyc i psuc sobie opinie o tym prawdziwym DB.

Reasumując w piz du z tym gównem, bankowo na więcej niz 1/10 nie zasługuje.

ocenił(a) film na 1
lww

Ja też tylko PRÓBOWAŁAM obejrzeć bo bardzo krótko wytrwałam kiedy zobaczyłam co oni zrobili z tym pięknym anime. Nawet chyba 20 minut nie dałam rady obejrzeć. Dałam 1/10 bo uważam, że jeżeli chcieli zrobić film to mogli się do tego przyłożyć i choćby się postarali to i tak nie byłby lepszy od anime ale przynajmniej może znośny a nie, tak jak ten Dragonball Ewolucja całkowicie beznadziejny. I jeśli już go zrobili, nie powinni wiązać z anime bo to według mnie obraza prawdziwego Dragon Ball'a.

użytkownik usunięty
Tenshi_Vea

Otóż to :-) Schrzanili :-)

ocenił(a) film na 4
SeBo47

W takim razie jesteś idiotą. Owszem, film straszny (przy odniesieniu do mangi nawet makabryczny, gdy się o niej zapomni... nadal głupi) ale to nie znaczy ze można cokolwiek ocenić bez oglądania... To na poziomie zacietrzewionego dziesięciolatka :s

ocenił(a) film na 3
SeBo47

I wy chcecie się zwać fanami Dragon Ball? FAN SIEDZI I OGLĄDA CHOĆBY FILM BYŁ NAJWIĘKSZĄ SZMIRĄ (i jest do dupy ale mniejsza z tym)...

Mrs_Willis

macie racje za wysoko oceniłem ten klocek , odpowiednia ocena do tego czegoś jest -1/10 .Kimi_Sama przebaczam ci.

SeBo47

Nie zbyt mądrze...

dawidking2

a dlaczego :/

SeBo47

Bo nie oglądałeś.

dawidking2

oj tam , to prawda że nie oglądałem ale muszę ci powiedzieć że to jest taki mój osobisty protest wobec tego filmu ,ja uważam że z niektórych rzeczy nie da się zrobić filmu i Dragonball Ewolucja jest tego przykładem . Każdy fan Dragon ball powinien tak to ocenić czy oglądał lub nie oglądał .To jest zwykła kupa którą trzeba spuścić a nie przyglądać się . Pozdrawia cię .

SeBo47

Nie jestem fanem DragonBalla,więc może masz racje.Dzięki za pozdrowienia.

SeBo47

1 to i tak za duzo ;x

Ext_3

a na filmweb ocena 3 ¦=\

SeBo47

I tak miałeś racje! Oceniłem tak samo ! Nie bujcie się dać oceny 0-1-dynkowej :D

SeBo47

Oceniając film którego nie oglądałeś automatycznie dołączasz do armii internetowych matołów-hejterów, gratulacje!
Członkostwo jest darmowe, ale nie licz na żadne gadżety.

Btw. Przypadkowo jednak trafiłeś, ten film to arcygniot i profanacja, ja go obejrzałem, traumatyczne przeżycie.

Fanom DB którzy wierzą w jakąś religie polecam modlitwy w intencji znalezienia sponsora na stworzenia ekranizacji DragonBalla przez tych maniaków amatorów - http://www.youtube.com/watch?v=_sr3IicA2og
Pozdrawiam :)

Fractal

nie ma gadżetów ??? :( to słaba ta armia

ocenił(a) film na 2
SeBo47

oglądałem i daje 0,000000000000000000000000000000000000001/10

sadzik444

zmarnowany czas nieprawdaż :0

ocenił(a) film na 1
SeBo47

ja oglądałem wczoraj tez dałem 1 i wtej chwili zazdroszcze ci sebo47 ze nie musiałeś oglądać tych
wypocin

biniol1988

Bardzo ci współczuje , mam nadzieje że szybko zapomnisz o tym czymś co niby miało być filmem . Pozdrawiam

ocenił(a) film na 2
SeBo47

ja sam sobie współczuje że to oglądałem ;-)

sadzik444

nie dziwie się tobie

ocenił(a) film na 1
SeBo47

Co? ten film to arcydzieło! np. scena w której goku jedzie na swoim Smoczym rowerze była genialna ! Albo Kame hame HA było w formie pocisku ! Genius!

rewolwer12

stary już dawno się tak nie uśmiałem ;D

ocenił(a) film na 1
SeBo47

o to mi głównie chodziło ;]