Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32427
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

pojawi nam sie motyw smoczych kul :] miejmy nadzieje ze to nie bedzie tylko taki tytul. z tego co pamietam to w bajeczce/komiksie Mr. Piccolo sporo narozrabial i trzeba bylo wskrzesic mnowstwo istnien... i ciekawe jak do tego nawiaza? ;>

ocenił(a) film na 10
emtec

Napewno będą smocze kule.Ale mnie ciekawi jak oni zrobią Shenlonga(smoka smoczych kul)Będą sie musieli sporo napracować.Ale pamiętajmy że Japonia to kraj rozwoju technicznego i świetnie to wyjdzie.

tomeczek174

przerobia troche godzille i gotowe :] o takie efekty bym sie nie martwil, tak jak juz wspomniales japoncy maja do tego smykałke... bardziej obawiam sie o scenariusz... i rezyserke tego calego przedsiewziecia ;>

użytkownik usunięty
emtec

w D-WAR jest podobny smoczek, żmija, wąż czy kij wie co(bo filmu jeszcze nie oglądałem) na wzór tego z DB...

jeśli chodzi o mega produkcje to o efekty na pewno sie martwic nie trzeba... ogólnie w dzisiejszych czasach, przy technice którą dysponujemy trza mieć naprawde talent aby efekty spier... spierniczyc :)

Ale jakich oni aktorów wzięli do głównych ról.... Niewiem , martwie sie , że z tego filmu moze wyjśc kaszana , ale pozyjemy zobaczymy... A Smocze kule muszą być , bez nich niebyłoby przecież filmu :)

DAMIANO_7

przecież ten film bedzie kręcony w USA i Meksyku to czemu wspominacie o Japonii jak oni tego nierobią?żadnej japońskiej techniki niebedzie bo to robią Amerykanie

sumi_88

popatrz na przyszlego rezysera tego filmu... i powiedz mi ile z niego amerykanina a ile japonczyka ;)

ocenił(a) film na 1
emtec

Ale chrzanisza, no to co ze japoniec, jak w ameryce kręci filmy amerykańskie ?? to co jak polański kręci w ameryce to kręci polskei filmy daj spokój :P