PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30956}

Drapieżcy

Ravenous
1999
6,7 7,0 tys. ocen
6,7 10 1 6956
6,2 12 krytyków
Drapieżcy
powrót do forum filmu Drapieżcy

film ogólnie słabiutki i to widać horror ale wcale nie jest strasznie temat Windigo był poruszany w innych filmach nawet w archiwum x ale windigo według legend to stwór żywiący sie ludzkim mięsem i przejmujacy siły witalne człowieka windigo KIEDYś BYł CZłóWIEKIEM ALE WIEK KANIBALIZMU UCZYNIłY GO POTWOREM taka jest historia windigo to co pokazano w tym filmie to parodia nie horror nie polecam !

ocenił(a) film na 8
dahak22

Wystarczy przejrzeć tytuły Twoich "ulubionych" filmów, żeby z czystym sumieniem zignorować Twój komentarz!!!

100lash

to że nie umieściłem w moich ulubionych takich filmów jak Leon zawodowiec czy oczy szeroko zamknięte lub inne to nie znaczy ze ich nie widziałem mam w kolekcji prawie 800 filmów komedie sci-fi dramaty akcji itp. to przecież nie będe wszystkich dodawał bo by miejsca brakło w ulubionych po prostu w Drapieżcach nie dostrzegłem nic nadzwyczajnego każdy ma swój gust a jeśli chcesz obejżeć "prawdziwy" kanibalizm to "Hannibal Holocaust" zobacz pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
dahak22

błyskawiczna riposta:) masz racje ze o gustach sie nie dyskutuje... ale o bezguściu.... pozdrawiam

100lash

Właśnie o bezguściu to ty zaczołeś/aś ;-)

ocenił(a) film na 8
dahak22

Komentarz do zignorowania. Kolo dał Xenie 10/10.

MakoR

bo Xena mi sie podoba ;-) To serial!!!a Drapieżcy ( film)to dla mnie słaby film i tyle !!!!!

użytkownik usunięty
dahak22

800 filmów w kolekcji, ciekawe ile z nich widziałeś :P Film dobry, zawsze znajdzie się jakiś maruda. O Windigo dowiedziałem się z Drapieżców i jakoś szczególnie nie mam za złe twórcom przeinaczenia faktów, to nie dokument tylko rozrywka.

PS. Cannibal Holocaust nie "Hannibal"

ocenił(a) film na 10
100lash

zgadzam się..oczywiście ten film przypadkowo znalazłem(dużo trudu
kosztowało mnie zdobycie go na DVD - 2 lata temu)ale każdy kto go obejrzał
był zadowolony a opinia ze jest słaby bez żadnego uzasadnienia nie ma sensu
..po co zaczynać wątek??..powoli zaczynam się irytować postami debili..

ocenił(a) film na 8
dahak22

"Wystarczy przejrzeć tytuły Twoich "ulubionych" filmów, żeby z czystym sumieniem zignorować Twój komentarz!!!"

Po jego "ulubionych" można stwierdzić nawet więcej - debil :)

Motorcycle_Boy

twoje ulubione filmy też pozostawiają wiele do życzenia a gdzie 'Śmierć w Wenecji' cwaniaczku nie obrażaj mnie bo ja ciebie nie obrażam