PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228549
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Ja na pewno na film pójdę, ale się zastanawiam, czy zabrać dziewczynę i na ile film jest brutalny w stosunku do innych produkcji ? Czy są tam jakieś skrajnie drastyczne ceny...?

ocenił(a) film na 5
hagen_filmweb

Ja jeszcze filmu nie widziałem, ale sporo na jego temat czytałem i już widziałem parę recenzji. Podobno jest brutalny i to nawet dość - wyraźnie pokazane podcięcie gardła, a jeden koleś powiedział - cytuję: "podczas sceny w windzie ma miejsce akcja, przy której motyw z krawężnikiem z "American History X" wygląda jak bajka Pixara". Mimo wszystko jest to love story, więc jeśli dziewczyna nie jest wrażliwa na widok krwi to myślę, że mógłbyś ją zabrać.

hagen_filmweb

możesz ją zabrać, ale później musisz jej wynagrodzić seans

ocenił(a) film na 9
Justyna_0288

w jaki sposób? ;)

urbi29

jest tylko jeden sposób, ale nie mogę tutaj pisać o nim , bo ktoś i tak zgłosi nadużycie i wykasują wpis :D

ocenił(a) film na 7
Justyna_0288

Justyna bez przesady znowu cenzura nie jest taka czujna ! To już nie te czasy ....

Chodzi mi o to, czy są jakieś sceny rodem z Hostel, obcinanie różnych części ciała, rozwalania mózgów itd.

hagen_filmweb

chcesz szczegółów ? wstydziłbyś się :)

ocenił(a) film na 9
Justyna_0288

warto Ciebie zabierać na złe filmy Justynko ;)

urbi29

a jak :)
w wypadku gdy mnie zabiera na
dobry film, to wtedy ja się odwdzięczam (mogę to tak nazwać) , więc też jest fajnie :)

ocenił(a) film na 9
Justyna_0288

that's the spirit!

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

podoba mi się kierunek tej rozmowy.

użytkownik usunięty
funiek_2

mnie też bo to ciekawe co by zrobiła ?

musisz być taki wulgarny?popisujesz się ? pisałam to pół żartem, pół serio, człowieku...

ocenił(a) film na 9
Justyna_0288

a jakie filmy lubisz oglądać w kinie Justi?

urbi29

mogę obejrzeć wszystko oprócz komedii romantycznych,ale tak naprawdę to nie ważne co, ważne z kim :)

ocenił(a) film na 9
Justyna_0288

podoba mi się twój tok myślenia, chociaż jest ważne co się ogląda ;)

użytkownik usunięty
Justyna_0288

ja tez to pisałem na serio i nie miałem na celu ciebie obrazić więc nie denerwuj się tak ;P

pisząc takim językiem i zwracając się tak do mnie, obrażasz mnie

użytkownik usunięty
Justyna_0288

to jaj uż nie wiem jak ty się odwdzięczasz bo takie właśnie myśli mi chodziły po głowie

hagen_filmweb

Nie wiem, jak z drastycznymi scenami, ale myślę, że patrzenie na Ryan'a Gosling'a i tak je wynagrodzi :P:P ja raczej nie lubię takich filmów, mój chłopak uwielbia, ale w tym przypadku dla każdego coś miłego, dla niego akcja, dla mnie Ryan :PP

ocenił(a) film na 9
hagen_filmweb

Są bardzo brutalne sceny, np. wbijanie rurki w krtań... wielokrotnie :P

ocenił(a) film na 7
h3rz

Oj to chyba lepiej zostawić lepszą połowę w domu. hee hee Co prawda Justyna wytrzymała, ale pewno to twardsza zawodniczka.

ocenił(a) film na 8
hagen_filmweb

Moja czasem zakrywała oczy a twarde dziewczę ogólnie. Przemoc czasem przesadzona ale zawsze z dawką realności - taka jaką lubię ;]

ocenił(a) film na 10
hagen_filmweb

Oglądałam ten film i twierdzę, że jest on wart obejrzenia. Mimo tego, że są sceny drastyczne, nawet trochę bardzo. Krew się lała, ale ja to lubię. A, czy dziewczynę brać do kina na ten film, to zależy od tego, czy boi się krwi.

ocenił(a) film na 7
oryginalnaax3

Hee hee trochę późny komentarz i już raczej nie do kina, ale dziękuje !

ocenił(a) film na 9
oryginalnaax3

Jak ty znalazłaś ten temat?? Takie tematy, gdzie ostatni post napisano we wrześniu to już w Dyskusjach na ok. 40 stronie są :D

ocenił(a) film na 7
modzel94

Zdarzyło mi się, że wątek odżył po 8 latach ! Już nawet zapomniałem dawnego hasła i logina, wchodzę na stronę filmu, patrzę mój wątek jako jeden z pierwszych !

ocenił(a) film na 9
hagen_filmweb

Topic już nie ważny, ale jest tak wbijanie widelca w oko, pieprznięcie faceta młotkiem w rękę itp.
Ale takie sceny są na końcu

ocenił(a) film na 7
hagen_filmweb

To ty chyba brutalnych filmów nie widziałeś, Drive przy np. koreańskich thrillerów wygląda jak kino familijne