PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228549
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

No do tego kolesia bym podszedł i mu pogratulował, że zarabia taką kase w holywood robiąc takie błędy... Dzwięki silnika... monotonne cały czas sie powtarzające...
Uwaga; Mustang jedzie tyłem... ok niech jedzie... ale na cholere podlozone sa dzwieki z normalnej jazdy do przodu? Czy ktos kiedys widzial zeby samochod zminiał biegi na wstecznym?! Druga sprawa. ok spadł samochod z urwiska... wychodzi koles ranny otwierajac drzwi... Włącza się dzwięk nie zapiętych pasów? Z tyłu w stanach nikt nie zapina pasów a na pewno nie w limuzynach.. Oby to ten kierowca odpiął może to o to chodzło.
Trzecia sprawa ale to juz popularna dosyć... Strzał w policzek... Normalnie dzwięk jakby mu ktoś patelnią przyłożył. a to tylko dziewczyna wzrostu 160.
Ale i tak film oceniam na bardzo dobry - swietna muzyka, dobry scenariusz (dałem sie nabrać jak zobaczyłem go w stroju policjanta) myśle sobie o pewnie jest policjantem i tak zarabia i juz wiedzialem jak sie skonczy... no prosze mila niespodzianka lubie takie filmy.
Kino ekstra.... tylko ja jestem taki szczegółowy, że oglądając film zwracam uwage na takie szczegóły jak zmiana biegów w samochdozie jadącym na wstecznym