Słaby ten film. Chciało mi się na nim spać pomimo tego że oglądałem go w południe. Bardzo
mało akcji, jakieś niedokończone wątki, kiepskie efekty specjalne i zupełnie nieuzasadniona
brutalność pod sam koniec. Ludzie, którzy uważają, że ten film to arcydzieło i najlepszy film w
historii kina powinni, albo obejrzeć jakieś dowolne inne filmy, albo odstawić te leki, które biorą.
Właśnie tak wygląda opinia osoby, która absolutnie nie szanuje gustu innego widza. Co ma na celu stwierdzenie:" Ludzie, którzy uważają, że ten film to arcydzieło i najlepszy film w
historii kina powinni, albo obejrzeć jakieś dowolne inne filmy, albo odstawić te leki, które biorą" -sądzisz ,że ludzie , którzy uważają ten film za arcydzieło muszą koniecznie brać jakieś leki? Czy muszą być idiotami ? Z powodu takich ludzi i takich wypowiedzi nigdy nie będzie dobrej dyskusji na temat kina. Każdy kto czegoś nie rozumie musi to koniecznie negować i obrażać tysiące innych ludzi, którym ten film się akurat podobał. Dla mnie film dobry, nie arcydzieło, ale do zobaczenia. Rozumiem także osoby, którym film się nie podobał , bo to absolutnie nie jest film dla każdego.Dlatego Dozo więcej kultury i szacunku dla innych na przyszłość.
Nieprawda. Nie będzie szacunku. Nie macie prawa wychwalać takiego gniotu i tyle. Koniec dyskusji.
Oj toć żart :D. Nie no to co napisałem to rzeczowe argumenty ale masz rację nie mam prawda decydować o gustach innych. Trzeba wyczuwać ironię :) pozdrawiam i polecam Elizjum i Lot. Ostatnio oglądałem.