PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228549
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Film żenada

ocenił(a) film na 3

Słaby ten film. Chciało mi się na nim spać pomimo tego że oglądałem go w południe. Bardzo
mało akcji, jakieś niedokończone wątki, kiepskie efekty specjalne i zupełnie nieuzasadniona
brutalność pod sam koniec. Ludzie, którzy uważają, że ten film to arcydzieło i najlepszy film w
historii kina powinni, albo obejrzeć jakieś dowolne inne filmy, albo odstawić te leki, które biorą.

ocenił(a) film na 4
Dozo

potwierdzam

ocenił(a) film na 7
Dozo

Właśnie tak wygląda opinia osoby, która absolutnie nie szanuje gustu innego widza. Co ma na celu stwierdzenie:" Ludzie, którzy uważają, że ten film to arcydzieło i najlepszy film w
historii kina powinni, albo obejrzeć jakieś dowolne inne filmy, albo odstawić te leki, które biorą" -sądzisz ,że ludzie , którzy uważają ten film za arcydzieło muszą koniecznie brać jakieś leki? Czy muszą być idiotami ? Z powodu takich ludzi i takich wypowiedzi nigdy nie będzie dobrej dyskusji na temat kina. Każdy kto czegoś nie rozumie musi to koniecznie negować i obrażać tysiące innych ludzi, którym ten film się akurat podobał. Dla mnie film dobry, nie arcydzieło, ale do zobaczenia. Rozumiem także osoby, którym film się nie podobał , bo to absolutnie nie jest film dla każdego.Dlatego Dozo więcej kultury i szacunku dla innych na przyszłość.

ocenił(a) film na 3
Nadia09

Nieprawda. Nie będzie szacunku. Nie macie prawa wychwalać takiego gniotu i tyle. Koniec dyskusji.

ocenił(a) film na 7
Dozo

Dlaczego mówisz do mnie w liczbie mnogiej?

ocenił(a) film na 7
Dozo

Widzę Dozo , że jednak niczego się nie nauczyłeś...naprawdę

ocenił(a) film na 3
Nadia09

Oj toć żart :D. Nie no to co napisałem to rzeczowe argumenty ale masz rację nie mam prawda decydować o gustach innych. Trzeba wyczuwać ironię :) pozdrawiam i polecam Elizjum i Lot. Ostatnio oglądałem.

ocenił(a) film na 10
Nadia09

W pełni zgadzam się z twoją wypowiedzią. Dla mnie Drive to specyficzny film akcji i jest jedyny w swoim rodzaju. Jest nietypowy i ma świetny soundtrack. Tym którzy jeszcze go nie oglądali gorąco polecam.