Osoby które wystawiają niskie oceny i piszą że ten film jest słaby to są jeszcze dziećmi którzy nie dorośli do tego typu kina.
osi1706 (Drive 1/10) natomiast: Saga "Zmierzch": Zaćmienie 10/10, Eagle Eye 10/10, American Pie: Wakacje 9/10, Wieczny student 9/10
powene (Drive 2/10) Lot nad kukułczym gniazdem 4/10 natomiast: Kariera Nikosia Dyzmy, 100 dziewczyn i ja na - 10/10,
piorek1 (Drive 1/10) natomiast: Zejście, Salt, Babylon A.D., Resident Evil 2: Apokalipsa - 10/10
rockmyworld (Drive 1/10) Matrix Reaktywacja 10/10, Kung Fu Panda 9/10
arielos (Drive 4/10) D@bbe, [Rec] - 10/10
xoMonisiaxo (Drive 2/10) trylogia High School Musical i Twój na zawsze 10/10
konrad7005 (Drive 1/10) Underworld: Bunt Lykanów 10/10
takich typków jest o wiele więcej !
Przyjrzałem się Tobie i po wpisach na forum stwierdzam, że jesteś klasycznym trolem. Sam robisz to samo w przypadku doskonałych klasyków kina. Bezpodstawnie, bez powodu (chyba, że nie masz ciekawszych zajęć niż kłutnie na forum). Widzę też, że bezpiecznie nie wystawiasz z tego konta ocen, żeby nikt nie miał do ciebie zastrzeżeń tak jak Ty zrobiłeś teraz. Daj sobie spokój. Nie szkoda Ci na to czasu?
cóż... mnie też się za bardzo nie podobał, a nie uważam siebie za wybitnie niedojrzałego widza. może ty wykazałbyś się dojrzałością i zrozumiał, że nie każdemu podobają się te same filmy co Tobie.
tak. do tego dla mnie to dosyć nieudana próba połączenia (przepraszam za skróty myślowe) kina typu Jim Jarmusch z kinem typu Robert Rodriguez
To forum juz dawno spadlo na psy...Prosze wymien jeszcze pare tytulow jake ci sie nie podobaja...daj upust frustracji...chce zebys poszedl na calosc...IDZ NA CALOSC, IDZ NA CALOSC....co za typ z ciebie panie iron man