PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228549
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Osoby które wystawiają niskie oceny i piszą że ten film jest słaby to są jeszcze dziećmi którzy nie dorośli do tego typu kina.

osi1706 (Drive 1/10) natomiast: Saga "Zmierzch": Zaćmienie 10/10, Eagle Eye 10/10, American Pie: Wakacje 9/10, Wieczny student 9/10

powene (Drive 2/10) Lot nad kukułczym gniazdem 4/10 natomiast: Kariera Nikosia Dyzmy, 100 dziewczyn i ja na - 10/10,

piorek1 (Drive 1/10) natomiast: Zejście, Salt, Babylon A.D., Resident Evil 2: Apokalipsa - 10/10

rockmyworld (Drive 1/10) Matrix Reaktywacja 10/10, Kung Fu Panda 9/10

arielos (Drive 4/10) D@bbe, [Rec] - 10/10

xoMonisiaxo (Drive 2/10) trylogia High School Musical i Twój na zawsze 10/10

konrad7005 (Drive 1/10) Underworld: Bunt Lykanów 10/10

takich typków jest o wiele więcej !

ocenił(a) film na 2
_iron_man_

mico (Drive 2/10)?

Zniszcz i mnie dojrzały widzu.

mico

Ty - Drive 2/10, Iron Man i Harry Potter 6/10

ocenił(a) film na 6
_iron_man_

Przyjrzałem się Tobie i po wpisach na forum stwierdzam, że jesteś klasycznym trolem. Sam robisz to samo w przypadku doskonałych klasyków kina. Bezpodstawnie, bez powodu (chyba, że nie masz ciekawszych zajęć niż kłutnie na forum). Widzę też, że bezpiecznie nie wystawiasz z tego konta ocen, żeby nikt nie miał do ciebie zastrzeżeń tak jak Ty zrobiłeś teraz. Daj sobie spokój. Nie szkoda Ci na to czasu?

ocenił(a) film na 4
_iron_man_

cóż... mnie też się za bardzo nie podobał, a nie uważam siebie za wybitnie niedojrzałego widza. może ty wykazałbyś się dojrzałością i zrozumiał, że nie każdemu podobają się te same filmy co Tobie.

Koxinga

dla mnie też lipny wiejacy nudą film :<

ocenił(a) film na 4
Karool225

tak. do tego dla mnie to dosyć nieudana próba połączenia (przepraszam za skróty myślowe) kina typu Jim Jarmusch z kinem typu Robert Rodriguez

Koxinga

Po prostu się nie znacie na kinie.

ocenił(a) film na 4
0wner2

To forum juz dawno spadlo na psy...Prosze wymien jeszcze pare tytulow jake ci sie nie podobaja...daj upust frustracji...chce zebys poszedl na calosc...IDZ NA CALOSC, IDZ NA CALOSC....co za typ z ciebie panie iron man

ocenił(a) film na 4
_iron_man_

i tak niszczysz ludziom dziecinstwo wmawiajac im ze ty wiesz najlepiej...ehh

_iron_man_

Z samym nagłówkiem jak najbardziej się zgodzę.