Jak dla mnie film super .Wspaniała gra Rayna Goslinga ( eh naprawde nie trzeba wiele gadac zeby ukazać swój kunszt aktorski;) )no i przedewszystkim muzyka na duży plus.
HA HA HA. Ten koleś to jest totalne dno, drewno jakich mało przez 3/4 filmu milczy. A film wieje nudą od samego początku po sam koniec..
zgadzam się, jak można powiedzieć, że Gosling zagrał w tym filmie świetnie, to była masakra, drewno na maksa. Co ten koleś robi na #12 miejscu w rankingu.....
No bo widzisz milczenie jest złotem;P....eh myśle ,że musisz troche dorosnąc do tego filmu .Jak dla mnie zagrana przez niego postać mimo ,że przez wieksząść filmu MILCZAŁA była postacią barwną o ciekawym usposobieniu(introwertyk z charakterem;))ja tam nawet przez minute nie nudziłem sie na tym filmie.
Czy musze dorosnąć do tego filmu? nie wydaje mi się.. Za pare lat będę miał takie samo zdanie o tym filmie jak i o panu Goslingu.. Rzeczywiście dopiero teraz zobaczyłem że jest na #12 miejscu co dla mnie jest chore.. Nie wiem do czego mam dorastać, ten film nie ma głębszego przekazu, dobrali aktora, który akurat jest modny, ma ładną buźkę i żeby jak najwięcej głupich nastolatek poszło do kina bo ten aktor jest przecież taki piękny..
Widzisz ja też nie jestem wielkim fanem Goslinka,szczerze mówiąc to do obejrzenia drive nawet za bardzo nie kojarzyłem tego aktora .Może i jest on piekny i modny ale dla mnie akutat to nie było motorem napedowym do obejrzenia tego filmu i choć nie jestem głupią nastolatką to uważam , że zagral dobrze w tym filmie.