PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228549
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Film z klimatem

ocenił(a) film na 9

Jak dla mnie film super .Wspaniała gra Rayna Goslinga ( eh naprawde nie trzeba wiele gadac zeby ukazać swój kunszt aktorski;) )no i przedewszystkim muzyka na duży plus.

ocenił(a) film na 1
Silwanus

HA HA HA. Ten koleś to jest totalne dno, drewno jakich mało przez 3/4 filmu milczy. A film wieje nudą od samego początku po sam koniec..

ocenił(a) film na 6
NeverMore_

zgadzam się, jak można powiedzieć, że Gosling zagrał w tym filmie świetnie, to była masakra, drewno na maksa. Co ten koleś robi na #12 miejscu w rankingu.....

morfeusz747

Zagrał świetnie.

ocenił(a) film na 9
NeverMore_

No bo widzisz milczenie jest złotem;P....eh myśle ,że musisz troche dorosnąc do tego filmu .Jak dla mnie zagrana przez niego postać mimo ,że przez wieksząść filmu MILCZAŁA była postacią barwną o ciekawym usposobieniu(introwertyk z charakterem;))ja tam nawet przez minute nie nudziłem sie na tym filmie.

ocenił(a) film na 1
Silwanus

Czy musze dorosnąć do tego filmu? nie wydaje mi się.. Za pare lat będę miał takie samo zdanie o tym filmie jak i o panu Goslingu.. Rzeczywiście dopiero teraz zobaczyłem że jest na #12 miejscu co dla mnie jest chore.. Nie wiem do czego mam dorastać, ten film nie ma głębszego przekazu, dobrali aktora, który akurat jest modny, ma ładną buźkę i żeby jak najwięcej głupich nastolatek poszło do kina bo ten aktor jest przecież taki piękny..

ocenił(a) film na 9
NeverMore_

Widzisz ja też nie jestem wielkim fanem Goslinka,szczerze mówiąc to do obejrzenia drive nawet za bardzo nie kojarzyłem tego aktora .Może i jest on piekny i modny ale dla mnie akutat to nie było motorem napedowym do obejrzenia tego filmu i choć nie jestem głupią nastolatką to uważam , że zagral dobrze w tym filmie.

użytkownik usunięty
NeverMore_

Obejrzyj "Idy marcowe", zobaczysz, co znaczy dobra gra aktorska.