PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228549
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Bo ja pamiętam, był to 1994 rok i Pulp Fiction dokonał miazgi swoim obrazem w tym co widziałem do tej pory. Ten film jest drugim tytułem po tylu latach. I warto, naprawdę warto było czekać. Hołd reżyserowi, wspaniałe role pierwszo i drugo planowe. Perła!

użytkownik usunięty
vin1_2

Nie pamiętam filmu po którym nie miałabym ochoty wychodzić z kina,naprawdę sobie nie przypominam...

Autentyk: Poszedłem do złego wyjścia po seansie xD

użytkownik usunięty
neo_angin

:) A może chciałeś zrobić przyczajkę na kolejny seans...

Możliwe że moja podświadomość miała to na myśli ;)

użytkownik usunięty
neo_angin

Mnie najbardziej drażnił kolega ,którego zabrałam na seans .Psuł mi efekt filmu chrupaniem popcornu i siorbaniem coli ;)

vin1_2

Ja tak czasami mam, ale rzadko. Natomiast nigdy nie zdarzyło mi się tak z filmem na którym byłem w kinie.

ocenił(a) film na 10
neo_angin

pytanie pozostaje ile trzeba znowu będzie czekać na coś równie wybitnego. Jak ochłonę od pierwszego wrażenia, pewnie nie raz sięgnę po ten tytuł :)

ocenił(a) film na 8
vin1_2

vin1_2 pewnie długo będziemy musieli poczekać na tego typu Film ;)
Mi też się bardzo spodobał i czekam na podobne tytuły Pozdrawiam !!

ocenił(a) film na 10
vin1_2

Nigdy nie zrozumiem fenomenu "Pulp...". Za to "Drive" to swoiste arcydzieło.

ocenił(a) film na 10
moonster

Osobiście dzisiaj "Pulp.." już nie daje takiej satysfakcji co dał w latach 90-tych, zgadza się. Mimo wszystko takie tytuły które na długo zostają w pamięci działają na podświadomość i można nad wyraz ciepło powspominać. Taki właśnie był "Pulp Fiction". Teraz narodził się "Drive" i Ci co czekali na coś naprawdę wyśmienitego, dostali to o czym marzyli. Ja się do nich zaliczam :)