PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228549
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Nudny

ocenił(a) film na 8

Lubie pooglądac spokojne filmy, nad ktorymi jest o czym myslec po seansie, ale dla mnie ten film do takich nie należał. Bardzo dobra muzyka, ale w sumie nic poza tym. Chyba najgorszy aktor jakiego ogladalem (kierowca). Obejrzałem i jutro nie bede juz o nim pamietał. Overrated jak dla mnie. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
dawid1420

Kwestia gustu. Dla mnie jeden z najlepszych filmów jakie w życiu obejrzałem. Mocne słowa, wiem. Do dziś lubię sobie posłuchać soundtracku... A Ryan Gosling - uważam, że świetny. Kwestia gustu... :>

ocenił(a) film na 3
dawid1420

+1
waaaaay overrated. 2/10 i to tylko za muzyke.

ocenił(a) film na 2
dawid1420

Masz rację nudny, szkoda na niego czasu nic ciekawego w nim nie znalazłem, ciągnie się jak flaki z olejem

dawid1420

muzyka na znakomitym poziomie , ale film luzny .....trafiały sie gorsze flaki , tem ma fajny motyw
.

dawid1420

Bardzo dobry film. Muzyka, szata graficzna intra i niektóre sceny wyraźnie nawiązują do klasyków lat osiemdziesiątych mi osobiście przywołują na myśl Scareface, a takie skojarzenie trzeba zapisać na duży plus. Na minus sceny z wnętrza auta, jeśli nie było to zamierzone to zbyt wyraźnie widać, że były kręcone na bluescreen'ie.Taka niedoróbka.

tricky666p

Sceny we wnętrzu auta były właśnie najlepsze w filmie.

użytkownik usunięty
dawid1420

tlumacz
overrated= przeceniony

goodnight and goodluck