PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228549
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Płyta DVD.

ocenił(a) film na 10

Jak ktoś ma chęć kupić normalne wydanie DVD z filmem Drive niech idzie do kauflandu, jest za 12 zł w plastikowym pudełku nie wydanie książkowe. Ze też ja wcześniej nie
byłem w sklepie, kupiłem na allegro za 30 zł przeświadczony że wydanie zwykłe jest trudno dostępne. Ogólnie niestety film mi się słabo podobał, niby jak Transporter, niby
motyw zemsty ale ogólnie jakoś tak to wszystko nie wyszło.

Mateo_SF

Ja też kupiłem . Moim zdaniem wyszło , zdania są podzielone jak zawsze :)

ocenił(a) film na 6
Mateo_SF

To czemu oceniłeś na 10?

ocenił(a) film na 10
majer1221

Wejdź sobie na moje konto i przeczytaj dlaczego.

ocenił(a) film na 6
Mateo_SF

W dalszym ciągu nie rozumiem, w ten sposób oznaczasz, które filmy masz w oryginale, ale nie możesz oznaczyć serduszkiem zamiast zawyżać średniej poprzez dawanie dziesiątek każdemu zakupionemu przez ciebie filmowi?

ocenił(a) film na 10
majer1221

Wiesz co, nie zawyżam mocno średniej filmowi dając mu 10 a na drugim koncie powiedzmy 6, potrzebuje mieć tak oznaczone filmy i tyle. Ja przynajmniej nie zakładam milion kont żeby coś ulubionego przeze mnie było wyżej. Bo tak na chłopski rozum, co da jedna 10/10 wśród ponad 80.000 głosów, nie przesadzajmy ok.

ocenił(a) film na 6
Mateo_SF

W sumie racja, a tak po przy tym spora kolekcja filmów.

ocenił(a) film na 10
majer1221

Dzięki, zaczynałem od VHS, pierwsza kaseta Matrix, rok 2001 chyba, wiesz jaki był ból jak się okazało że VHS odeszło do lamusa i musiałem powymieniać dużo filmów na DVD.

ocenił(a) film na 6
Mateo_SF

Trzeba było se zostawić, w końcu to oldskul pełną gębą, to ile ogólnie masz tych filmów?

ocenił(a) film na 10
majer1221

A są gdzieś na strychu, niestety słabo to wyglądało jak stały VHS razem z DVD. A filmów uzbierało się 275 już.

ocenił(a) film na 6
Mateo_SF

Spory kawałek kinematografii.