PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228547
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Trochę nie fair, bo mamy tu jeden gatunek - akcja, a to zdecydowanie nie jest typowy film
akcji i na dodatek nie ma możliwości dodania już gatunku. Będą dalej ludzie się nabierać,
tak jak ja się nabrałem.

dafciu7

Już nawet poruszałem ten temat na forum głównym:
http://www.filmweb.pl/forum/PORTAL+FILMWEB.PL/Czemu+nie+mog%C4%99+doda%C4%87+gat unku,1737588

ocenił(a) film na 8
dafciu7

ziom, masz na zdjeciu profilowym bale'a z mechanika, o ile pamietam to tez nie byl typowy film akcji, wiec nie wiem czemu narzekasz,ze cie nabrali, to chyba dobrze,ze ten film ma klimat/muzyke/klimat/zdjecia/klimat ktorych prozno szukac w typowym filmie akcji. na imdb jest action / crime / drama. moim zdaniem film sklada sie z tych trzech, bo scene w garderobie chyba nie przypiszemy gatunku : spoleczne, czy familijne.

artsutaraz

A o co Ci chodzi ? Co ma Mechanik do tego ? Kto powiedział, że Mechanik był filmem akcji ? Gdzie tu narzekanie widzisz ? I czy ja powiedziałem, że ten film nie ma tego wszystkiego co wypisałeś ? Film bardzo mi się podobał i jestem zadowolony, że to było coś innego, niż myślałem, że będzie. Czytaj ze zrozumieniem, bo odpowiedziałeś, tak jakby nie na moją wypowiedź ;). Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
dafciu7

nigdy nie czytam ze zrozumieniem w internecie ;) pzdr