Walą jedynki trolle bez uczuć. Szkoda gadać. Widać perfidną złośliwość. Ja osobiście jeszcze żadnemu filmowi nie wystawiłem takiej oceny. Teraz proszę po mnie jechać barany bo nie zamierzam się w dawać w jakieś dyskusje ale tego ku rwa już nie potrafię zdzierżyć. Szlag mnie dosłownie trafia. Musiałem dać upust emocjom. Ptasie móżdżki.
Co zrobic? Dlatego mamy tak malo filmow w takim stylu, ale moze to dobrze. Jakby bylo ich duzo to nie byloby to nic wyjatkowego;)
Wiem tylko tyle, ze pojde drugi raz do kina. Brak szacunku dla muzyki by ja sluchac na dwoch glosnikach.
Wlad ---> lacze sie z toba w bolu...ale gosc z Ciebie. Ja nie dalem 1, dalem 4 ale jesli bym mial sie tak przejmowac bo moj film ktoremu dalem 9 czy 10 dostaje pały to bym sie zastanowil czy ja nie mam jakiegos problemu... Ogolnie na forum tego filmu panuje jakas dziwna spina ktora to wy fani tego filmu wytwarzacie. Ludzie w przeciwienstwie do Goslinga przynajmniej wy wrzuccie na luz...
Nie,nie mam problemu. Posta pisałem pod wpływem emocji. Siedzenie na forum nielubianego filmu X czasu i wytykanie komuś kto
napisze coś pozytywnego o tym filmie można chyba nazwać problemem. Zresztą nie zamierzam i nie mam czasu bawić się w jakieś
utarczki. Chodzi mi tylko o trolli, i jedynki "bo film ma za wysoką ocenę". A takich jest niemało. To wszystko co chciałem powiedzieć. Pokój.
Taka społeczność FilmWebu i co zrobić. Jak dla mnie jedna z najgorszych internetowych społeczności. Żadna strona nie ma tylu trolli i to w dodatku złośliwych, którzy to zakładają nawet po kilka kont żeby wystawić tą ocenę 1/10
Szkoda gadać.