PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228549
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Wiocha w kinie

ocenił(a) film na 8

Jestem z Białegostoku. Film po prostu genialny! Miałbym 100% satysfakcji ze spędzonego czasu gdyby nie "wio_cha" na ostatnich siedzeniach. Podczas jednego seansu 5 par z jednego towarzystwa(kilku napompowanych krótkoostrzyżonych kolesi i blond blokowe lafiryndy z dyskotek): zdejmują buty i zakładają nogi na krzesła, prowadzą dialog między sobą(nie szeptem) żalą_c się jaki to film jest beznadziejny, co chwila słychać nieśmieszny żart ze słowem "kur_wa"(nie szeptem), rozmawiają przez telefon komórkowy(nie szeptem), jedna laska do drugiej oddalonej 6 siedzeń dalej(nie szeptem)-"chcesz jednego'?, szeleszczą, perfumują się, chodzą etc.
Spotykam się z tym nagminnie,a chodzę do kina bardzo często! Jak z tym zjawiskiem walczyć!? Niestety nie stać mnie na prywatne kino. Może na nowych dowodach powinna być podana ilość IQ? Albo przy tytule filmu gwiazdka: Drive - nie dla idiotów! Byłbym wdzięczny za jakąś poradę bo znając nasz ród to jest to zjawisko ogólnopolskie...

rafalekhc

............................................________
....................................,.-'".............. .....``~.,
.............................,.-"...................... ............."-.,
.........................,/................................. ..............":,
.....................,?..................................... .................\,
.................../........................................ ...................,}
................./.......................................... ............,:`^`..}
.............../............................................ .......,:"........./
..............?.....__...................................... ...:`.........../
............./__.(....."~-,_........................... ...,:`........../
.........../(_...."~,_........"~,_................ ....,:`........_/
..........{.._$;_......"=,_......."-,_.......,.-~- ,},.~";/....}
...........((.....*~_......."=-._......";,,./`.... /"............../
...,,,___.\`~,......"~.,....................`.....}.... ........../
............(....`=-,,.......`........................(..... .;_,,-"
............/.`~,......`-...............................\... .../\
.............\`~.*-,.....................................|,. /.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|. .............`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,........................ ...`\..............__
.....................................`=-,................... ,%`>--==``
........................................_\..........._,-%... ....`\
...................................,<`.._|_,-&``..... ...........`

Nie wymyślaj takich historyjek. Wszyscy wiemy że najgłupsi to są własnie fani. :)

ocenił(a) film na 8
Jezus_drugi

może na HP tego nie zauważyłeś?

Jezus_drugi

"Wszyscy wiemy że najgłupsi to są własnie fani."

..."Avatara". Dokładnie. Nie użwaj tego durnego facepalma bo to dobre dla idiotów. Chociaż... przecież nim jesteś.

użytkownik usunięty
rafalekhc

Najlepiej chodzić do kina w tygodniu w godzinach około południowych,wtedy masz gwarancję(może nie 100%),że spokojnie obejrzysz film.
I lepiej nie siadać na końcu... Ja miałam to szczęście,że trafiłam na seans, którym inni widzowie byli równie zainteresowani co ja :)