PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228549
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

90% filmu nuuuuda i beznadziejna fabuła, pozostałe 10 % scen naprawdę brutalnych, które dodali
chyba po to zeby nie usnąć... Porażka...

ocenił(a) film na 9
katee82

Katee, kochanie, wysil się troszeczkę, poczytaj tutaj kilka mądrzejszych wypowiedzi i może dojdziesz do tego, dlaczego ten film ma tyle gwiazdek.
Może to po prostu nie Twój gatunek! Widzę, że gustujesz w przeróżnych komediach,a to z pewnością nie jest komedia...

Kuba_85

Kubo, każdy ma prawo do swojej opinii. Mi też się ten film nie podobał. Takie spowolnienia akcji i (jak dla mnie) kiczowata muzyka zabiły cały potencjał filmu, szkoda bo historia była naprawdę ciekawa

k_j_

Moim zdaniem muzyka została świetnie do tego filmu dobrana i niesamowicie zbudowała jego klimat. Co do fabuły jest ona bardzo dobra. No ale wiadomo każdy ma swoje zdanie i własny gust :)

ocenił(a) film na 9
k_j_

Widzę, że na FW powoli wraca kultura... :)
Nikomu nie chcę odbierać prawa do swojej opinii, tylko odniosłem się do stwierdzenia autorki postu.Skoro ten film ma tyle gwiazdek oznacza, że większość go właśnie na tyle ocenia, więc nie do końca zrozumiałem zdziwienie.Nie chce już analizować filmu,bo chyba wszystk zostało już wcześniej napisane, ale gdyby ktoś chciał...zapraszam.

Kuba_85

no właśnie nie ma to jak kultura, i wszystko spokojnie wyjaśnione ;)

katee82

"Nie karmić trolli!"

ocenił(a) film na 3
kefir456

Widzę, że jesteście poruszeni tym filmem :)))) Uważam że filmweb jest miejscem gdzie każdy może wyrazić swoją opinię, czy pozytywna czy negatywną na temat filmu.
Każdy ma inny gust i różne myślenie, tak więc nie ma się co kłócić. Mnie się film nie podobał co nie znaczy, że się wszystkim nie spodoba, w końcu skądś się te 7 gwiazdek uzbierało :)
Życzę samych dobrych filmów w Nowym Roku :)