Droga bez powrotu 2

Wrong Turn 2: Dead End
2007
5,6 29 tys. ocen
5,6 10 1 28742
5,0 5 krytyków
Droga bez powrotu 2
powrót do forum filmu Droga bez powrotu 2

3/10

ocenił(a) film na 6

w porównaniu do pierwszej części to SZMIRA

myślałem, że bedzie co najmniej nieźle, a wyszło Bardzo słabo oj bardzo

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
newaccount13

mówisz o swoim ojcu widze same superlatywy

ocenił(a) film na 6
newaccount13

zabawna dziewócha z ciebie, błyszczysz inteligęcją aż się jaskrawo robi

Pamiętaj, co twoja starsza zawsze tobie powtarzała "Synku drogi, bądzi jak mamusia... rozkładaj nogi"

ocenił(a) film na 10
turek86_pwse

he he sorry że wam przerywam ale kłótnia do niczego nie prowadzi;) ale uważam że dwójka była najlepsza puzniej jedynka a trójka najsłabsza mam nadzieje że mnie za to nie zwyzywacie Pozdrawiam;)

ocenił(a) film na 6
Bartekweb

wszystko spoko stary, gdyby ten pajac powyżej co go rodzice nie kochają (w dzień) mowa o tym panie z ambitną rodzinką (newaccount13) nie zaczą inteligentnej rozmowy to było by wszystko ok... no ale cóż moge poradzić

ocenił(a) film na 6
Bartekweb

moim zdaniem film jest słaby, zrobili z tego filmu horror typu gore, a za takimi nie przepadam

każdy ma inny gust, jednym sie spodoba, a innym nie, kwestia w tym ,kto jakie kino lubi oglądać, mi osobiście sie nie podobał, jedynie sam początek był dobry z tą blondynką w kabriolecie :)

ocenił(a) film na 10
turek86_pwse

dobra ja to znam bardzo dobrze bo sam na tym portalu sie już trzy razy kłóciłem i to ostrzej niż wy;) ale nie warto bo to takie błędne koło;) no a mi sie nawet podobał choć nie nazwał bym tego do filmu do najstrasznieszych;)