Droga bez powrotu 2

Wrong Turn 2: Dead End
2007
5,6 29 tys. ocen
5,6 10 1 28742
5,0 5 krytyków
Droga bez powrotu 2
powrót do forum filmu Droga bez powrotu 2

5/10

ocenił(a) film na 5

wątek jak zawsze. Para przyjaciół na przygodzie swojego życia ZNOWU walczy o życie.
Zwykle po oglądnięciu horror'u nie mogę spać w nocy. Po tym; mogłam. Dodam, żę trochę się pośmiałam nawet. Zabawne ujęcie genetycznie zepsutej rodzinki... ;ppp

fuckinshit

ja daje 7\10 .

ocenił(a) film na 7
ben_oli

spoko 6\10

fuckinshit

ja daje 9/10

ocenił(a) film na 1
dzemor91

Ludzie przecież ten film był śmieszny, a później zrobił się obrzydliwy. Szkoda nawet pisać jakie to dno, bardziej zalicza się do gore a nie horrorów. Daję mocną w pełni zasłużoną 1

fuckinshit

pragnę nadmienić, że miał tu miejsce pewien osobliwy fakt. proszę wybaczyć za określenie, ale.. czarny nie zginął pierwszy! a tak poza tym to ugh, nie da się przy tym nawet żuć gumy bez obrzydzenia

fuckinshit

Jak dla mnie, ten film jest tylko obrzydliwy. Widziałem na ekranie już tyle paskudztw, ale ''to coś'' przebija wszystko.

ocenił(a) film na 8
Liquid_Ex

m.in. takie było założenie tego filmu, warto wcześniej sprawdzić co będzie się oglądać.

arkasatana

Przed obejrzeniem drugiej części widziałem ''jedynkę'' i spodziewałem się czegoś tego samego pokroju. I zasadniczo tak było, nie licząc właśnie tych paskudztw :P Po prostu ten film mnie obrzydził. Nie sądziłem, że którejkolwiek produkcji się to uda.

ocenił(a) film na 8
Liquid_Ex

Właśnie te paskudstwa sprawiły że druga część podobała mi się bardziej niż pierwsza, dwójka była bardziej bezkomrpomisowa, ale co kto lubi ;D.