Droga bez powrotu 2

Wrong Turn 2: Dead End
2007
5,6 29 tys. ocen
5,6 10 1 28742
5,0 5 krytyków
Droga bez powrotu 2
powrót do forum filmu Droga bez powrotu 2

9/10

ocenił(a) film na 9

Film niezły , przewidywalny ale trzyma w napięciu .:D Polecam.
Zna ktoś może podobne filmy .?

kass93

naprawdę? serio serio? rozumiem, że są fani gatunku, każdy ma inny gust, ale... NAPRAWDĘ???

sagia

Mnie też się ten film podobał i zapewniam cię że NAPRAWDĘ mocno. Aczkolwiek mogłoby być więcej brutalności bo jak na pierwszorzędne gore to o wiele za mało. kass93 jeżeli lubisz tego typu filmy to polecałabym Ci "Nocny pociąg z mięsem" "wzgórza mają oczy" ale to już pewnie znasz. Bardzo podobne, różni się tylko w sumie miejscem akcji. Jeszcze "Lęk" angielski tytuł "Creep" jest związana z takim oto potworkiem, aczkolwiek on w porównaniu z tymi tutaj to Brad Pitt :D Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 6
Raven5

Zgadzam się z wami film może byc ! ;)

Dymiano

ja chyba po prostu nie lubię filmów o mutantach. dałam im szansę (hee!) i obejrzałam wszystkie części "Drogi bez powrotu", która z czasem była coraz gorsza, choć lepiej mi się oglądało niż "Wzgórza mają oczy". ten drugi wyłączyłam podczas sceny gwałtu. jak można takie coś oglądać?! ledwo znoszę takie sceny w filmach kryminalnych czy thrillerach, a tu napalone mutanty... wracając do tematu, to jakoś przeżyłam pierwszą część, ale druga i trzecia sięgnęły dna ze względu na sceny i "oryginalność". podałabym więcej argumentów, ale dawno oglądałam te filmy i już nie pamiętam poszczególnych wydarzeń, a nie zamierzam do nich wracać. pozdrawiam :-)