Totalne Dno!!!!1/10.Strata czasu. Mam Nadzieje ze nie będzie 3 części. "Wrong Turnem" było obejrzenie tego filmu.
Dzbanie!!! Wiem, że jest ci trudno przetrawić tem film ale musisz przyznać iż samej akcji nie powstydziłby się sam Kubuś Puchatek w swojej bajce.
Dlatego też po dogłębnych przemysleniach daję podobną ocenę 1/10 za oryginalność oraz mega cytat z tegoż ów filmu: "SHIIIIITT!"
Niech żaden dzban nie próbuje podważyć mej jakże przemyślanej opini o tym neandertalskim filmie z epoki kamienia "nierozłupanego" ;)
Pozdrawiam wszystkich fanów klątwy 4 !!!
Bardzo Dobre przemyślenia Dzbanie!!!! Ja to stwierdziłem od razu ze to Shiiitt!!
zgadzam sie badziewie!!!Ten film to jakies nieporozumienie!!!Na poczatku pierwsza scena to chyba jakis zart? gościu przeciął kobiete siekierą a z niej nawet krew nie wyleciała tylko flaki, co smieszniejsze nawet spodnie ani koszulka jej nie pękły;)- normalnie parodia!Nie wiedziałam, ze człowiek ma tak mało krwi i chyba ktos normalny by starał sie uciekac a nie czekał az go przetna na pół, no i fajna miał siekierę, taka ostra ze jenym zamachnięciem;)...żałosne. Pierwsza czesc miałą styl, klimat sie super ogladało, z chcecia wracałam do tego filmu ogladałam kilka razy ze znajomymi, tam oprócz flaków była tresc...a tutaj....sami wiecie Ci co ogladali...nie polecam!
Beznadzieja do kwadratu...i od razu mozna usunąć ten głupi horror z dysku!!! A co!
Wrong turn 2 Juz sam tytuł sugeruje że obejrzenie tego filmu możeze okazać się złym skrętem. I oczywiście takim się okazało. Jak w życiu złe ścieżki wybiera się przypadkiem lub wybór ten jest dziełem chorej wyobraźni. moje obejrzenie tej marnej produkcji było oczywiście dziełem przypadku. Wierze, że Topik i Robertos też tylko przypadkiem się na ten "horrrrror" natknęli bo pojechali po nim aż miło. Dołączam się do was 1/10 dno!!!!!!! a hasło typu "wyciągnę nas z tego" kiedy ta para wisi na drzewie a strzała przeszywa głowy obojga jest bez sensu, to ma przynajmniej przypominać horror a nie film animowany. Fani slascherów nie tędy droga. Nie obierajcie tego skrętu świadomie kiedy już przeczytacie te komentarze.
towarzysze, towarzyszki i koledzy, drodzy wspolobywatele. Film ten przypomina dobre lata ormianskiej produkcji l;at 50-tych. Trzeba przyznac ze jest to calkiem niezly pomysl na film dla osob majacych problemy ze snem, delikatnie relaksuje i uspokaja bo takie glupoty jakie tam sa przedstawione nudza i mecza. Owszem jest to zly skret, kiepsko skrecony przez rezysera i pozostalych tworow filmu. Jest tak kiepski ze jesli chodzi o moja skale przyznaje... -1/10. Strata czasu.
Zgadzam sie !!!!!! MaX Shiiiiiit!!!! KuŚwa !! Nie nawidze filmów
"przewidywalnych"!!! A w tym? Oglądasz jedną scecę i wiesz co będzie już w następnej!!!!!!! To nie ma prawa nosić miana horroru!!!!! Film ma kurde trzymać w napięciu !!!!!!!!! Zwłaszcza horror ... -10\10 Błeee.... Nie polecam PozdrO ;)
Podchodzilem do tego film 3 razy i sam sie sobie dziwie dlaczego to robilem... to chyba przez nude...
Rzadko sie wypowiadam... ale film byl tragiczny 1/10
Brawa dla tego pana za wytrwałość!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brawvissimo:)))))))))))))))) Podziwiam Cie ze podchodziłeś do tego aż 3 razy. Dostałem choroby lokomocyjnej na przewijaniu scen bynajmniej nie ze strachu;))))))
Pozdrawiam:D
BOzeeee.Jacy wy jestescie glupi.a zwlaszcza ten kto ten temat zalozyl.To ze tobie sie ten film nie podobal to nie znaczy ze jest beznadziejny.Myslisz ze ty jestes najwaznieszy/a na swiecie??!!nie!!Nie kazdy ma taki gust jak ty i powinienes to uszanowac!!Ja osobiescie filmu nie ogladalam ale jak ogladne to "byc moze" sie z Toba zgodze!
staram sie ostrzec ludzi by nie tracili na to czasu. Film jest porazka a jedyne co dostarcza z nim rozrywki to wypowiedzi internautow. Jesli chcesz ogladac ten film prosze to Twoja sprawa. Niemniej jednak nie polecam, ale co z tym zrobisz to juz do Ciebie nalezy. Poza tym nie rozumiem Twego podejscia, masz za zle internautom, ktorzy maja swe zdanie ze wogole je wyrazaja... dziwne masz podejscie...
Dokładnie!!! Dziękuje za wypowiedź za mnie. Zakładając ten temat nie miałem zamiaru nikogo do niczego zmuszać. Moja opinia i moje ostrzeżenie. Co kto zrobi jego wola. I tak będę twierdził ze to Badziewie.
Ja również lubię takie filmy lecz znacznie lepsze. Zamiast wrong turn polecam:
1) Wzgórza mają oczy 1 i 2
2) Resident Evil 1,2,3
3) 28 dni później
4) 28 tygodni później
Pozdrawiam fanów klątwy 4 ;)
no ok...ale powiedz mi gdzie w tym filmie znajdujesz podobieństwo do np. dwóch rewelacyjnych części 28???
jak dla mnie film średni na jeża - ale nie przesadzajmy ...nie jest to totalne dno :)
lipa lipa lipa ale ryje beret;d 1 czesc byla ok tez bez rewelacji, 2 gorsza ale bardziej brutalna a o to chyba chodzilo tworcom, niestety kosztem fabuly;(
brutalnośc kosztem fabuły? ja mysle że jak by ja poprostu lepiej wkomponowali... to nie psuła by fabuły... a Ty tak to powiedziałeś jak by film brutalny nie mógł mieć dobrej fabuły :D.. a no może ;) ale nie w każdym się to udało poza tym jak widac w dzisiejszych czasam ma miejsce coraz większe nasycanie filmów przemoca bo ludzie to po prostu lubia... niby czemu Piły, Teksańskie masakry i innetego typu filmy stały się kasowymi przebojami? a no bo ludzie lgną do krwi na ekranie jak muchy do gówna a ja ide na ich czele i czekam na każda następną część piły :P /byle wmiare udana hehe/ i kontynuacje innych filmów albo zupełnie nowe równie brutalne ;)
racja, ten film to kiła totalna, szkoda siedmiuset megabajtów na dysku :D, za dużo flaków i czerwonej półpłynnej galarety =D, ciekawe ile części jeszcze będzie... podejrzewam że jedna conajmniej w końcu to małe coś na końcu nie po to żre palca żeby umrzeć :D
Zgadzam się:) Totalne dno!! Pierwsza część była spoko. Fajny klimat, fabuła...a tu? Flaki.... To mówi samo za siebie. Nie polecam!
Strasznie się zawiodłam na tym filmie. W sumie powinnam była go wyłączyć po scenie z przecięciem blondyny na pół, na początku filmu. Krew oszczędzili chyba na następne sceny... Zwykła rzeź, wszystko do przewidzenia, kiepska gra aktorów, zero klimatu jak to mówicie itp. itd.
Moje ulubione teksty z filmu: "wyciągnę nas z tego", "nie, nie zostawię cię!" I niesamowita odwaga niektórych bohaterów. Eeech :/