Druga część to porażka. Nudna fabuła, śmierci przewidywalne, a 90% elementów skopiowanych z części pierwszej. Zero nowości. Groza jest wręcz przerysowana i śmieszna. Część druga niestety nie trzyma widza w napięciu tak samo, jak część pierwsza. No niestety, zwykle tak jest, że czym dalsza część, tym gorsza (podobnie jak w Pile, Ringu i Oszukać przeznaczenie). Skoro dwójka okazała się mizerna, zniechęciłam się do obejrzenia części 3 i 4. Oglądał ktoś? Jakie wrażenia? Jeszcze bardziej denne niż część 2? Bo jeżeli mają wyglądać tak jak częśc 2, to wolę nie tracic swojego cennego czasu na oglądanie takich gniotów...
wiesz sądze że 2 nie jest zła bo było w niej dużo osób ale powiem ci że 3 jest na prawdę dobra uważam osobiście że najlepsza część na prawdę polecam ale jeśli zawiodłeś się na 2 to 4 nawet nie zaczynaj bo nawet dla mnie było beznadziejna
Oglądałam czwórkę. Jest najlepszą częścią zaraz po jedynce. Gdyby nie przewidywalność (spowodowana poprzednimi częściami) film byłby naprawdę bardzo dobry!