Droga bez powrotu 2

Wrong Turn 2: Dead End
2007
5,6 29 tys. ocen
5,6 10 1 28742
5,0 5 krytyków
Droga bez powrotu 2
powrót do forum filmu Droga bez powrotu 2

z trzech czesci najgorsza.Wszystko do bani.Debiut rezyserski co widac po filmie 1/10

ocenił(a) film na 2
Lipiniorz25

Zgadzam się,jest głupi,naiwny i niesamowicie obrzydliwy,nie jest straszny tylko ohydnie odrażający

ocenił(a) film na 1
Kokoner571

Ja również jestem takiego zdania, nie ma w tym nic strasznego a dominuję elementy które budzą tylko wstręt i nic poza tym.

ocenił(a) film na 3
gimmly

Dokładnie ... Przez te "sceny erotyczne" mnie mdliło ,a jestem osobą o bardzo mocnych nerwach. Nie dość praktycznie cały czas występowało coś związanego z seksem to jeszcze w wykonaniu tych osób było to tak odrażające i chore...
Film porażka ,nie wspominając już o ostatniej scenie ,która sprawiła ,że śmiałam się przez 15 minut.

ocenił(a) film na 8
Lipiniorz25

To Ty jesteś "do bani", ignorancie. Jak możesz nazywać ten film gorszym od największej szmiry wszech czasów - "Drogi bez powrotu 3"? Btw, debiut reżyserski nie zawsze oznacza dno - w tym wypadku nie było tak absolutnie.

ocenił(a) film na 2
MyNameIsDeath

Wiesz, każdy może mieć swoje zdanie na temat, która część jest najgorsza.
Co do tego filmu, uważam, że to jedno wielkie dziadostwo, chała i bubel w jednym. Nic oprócz lejącej się krwi i chorej przemocy. Totalna strata czasu. Z dużymi oporami wystawiłem 2 za nie najgorsze efekty specjalne. Po komentarzach widzę, że pozostałe części są podobne, więc na 100% nie obejrzę żadnej z nich.

Konrad1320

Bo ten film jest dla pewnej grupy odbiorców, fanów gore i groteski, polecam recke na HO: http://horror.com.pl/filmy/recka.php?id=2019

Ja ten film uwielbiam, trzecia część to przy niej totalna amatorka.

Witcher

* przy nim