Droga bez powrotu 2

Wrong Turn 2: Dead End
2007
5,6 29 tys. ocen
5,6 10 1 28742
5,0 5 krytyków
Droga bez powrotu 2
powrót do forum filmu Droga bez powrotu 2

W filmie jest wiencej akcji niż w jedynce i jest bardziej ciekawa fabuła filmu.Moim zdaniem 10/10 pkt.Oby więcej było części "Droga Bez Powrotu" :-)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 2
mac363

to jest ironia przez duże "I" :)) \\\ ciekawsza fabuła... o jakiej fabule tu w ogole mozna mowic :)) aczkolwiek kazdy ma swoj gust :))

Swistak

Kazda ma swój goust ,brawo za inteligencje,więc skoro o tym wiesz to po co się udzielasz ?.Mi się bardziej podobała dwójka.A Tobie jak nie to nie pisz nic :D

ocenił(a) film na 10
Daeli

swieta racja, jak ktos nie lubi takiego gatunku filmu niech sie w ogole nie wypowiada i ogladnie sobie lepiej domowe przedszkole albo teleranek; zdecydowane 10/10!!

koleszka

każdy ma prawo wypowiedzieć sie o filmie bez względu na to czy mu sie podoba czy nie po to właśnie utworzone jest takie forum na tej stronie. mi ten film sie nie podobał aczkolwiek widziałem gorsze. jestem fanem horrorów ale to było do słabe. jedynka jest o wiele lepsza. 1 trzyma w napięciu a w 2 to tylko krwawa jatka. i jeszcze to uczłowieczenie tych stworów po przez posiadanie rodziny (kolacja i modlitwa) i mowy to zabiera cały urok filmu

ocenił(a) film na 10
rafal1005b

eee, nie znasz sie kolego na fachu ,hyhy

koleszka

a czemu uważasz ze ty sie znasz. kazdy ma prawo do wlasnej opinii.

Daeli

moim zdaniem to jedynka była lepsza ale co kto woli...

Daeli

Co ty wogóle gadasz 2 jest tak beznadziejna że masakra, aktorzy nie umieją grać kompletnie :-) na dodatek jest beznadziejna charakteryzacja i w filmie jest zero napięcia, ten film po prostu mnie rozbawił.