Co 3 minuty waliło na ekran jakimiś bebechami. Gorzej, że w tej części są ohydne, powiedziałabym wręcz, że ordynarne i obleśne pseudo-erotyczne sceny. Momentami aż mnie odrzucało - ODRAŻAJĄCE. Poza tym bardzo przewidywalny film. Ogólnie NIE polecam. Zamierzam obejrzeć jeszcze 3 część, ale tylko z uwagi na to, że oglądam filmy seriami, a że niestety widziałam już dwie, to obejrzę i trzecią, choć nie liczę na to, że nagle zabłyśnie czymś ambitnym.
Daję 3/10. Dałabym 2, ale tyle dałam "Nieznajomym" - tak durnego filmu nie widzieliście, gwarantuję.
Ja aż tak, krytycznie tego filmu nie oceniam. Bo cóż można się spodziewać, czegoś innego od poprzedniej części. Można się domyślać, że może być pewnie gorzej, ale nie musi.
Tak czy owak, podzielam większą część twojej opinii. Też uważam, że momentami zdecydowanie przesadzali: rozpołowiona dziewczyna, scena jak słusznie zauważyłaś - obleśna pseudo erotyczna, za dużo ukazywali wnętrzności - to było odrażające i to bardzo, według mnie pewne sceny nie do końca były w prawidłowy sposób przemyślane.
Ja dałem 6/10, są zdecydowanie gorsze filmy od tego, z gorszymi scenami gdzie człowiekowi na prawdę się nie dobrze robi. Ale pewnie są też i takie osoby, co powiedzą, że zbyt mało pokazali - każdy ma inny gust i to trzeba szanować.
Ja nie napiszę, że polecam czy też nie. Jak ktoś już oglądnął pierwszą część, to może sięgnąć po kolejne części, bo już będzie w temacie o co chodzi w takim filmie pod takim tytułem.
Pozdrawiam.
Może faktycznie masz rację, że za bardzo skrytykowałam, bo faktycznie widziałam gorsze filmy, ale miałam nadzieję na coś lepszego. I zgadzam się absolutnie z tym, że spora część filmu jest nie do końca przemyślana. A szczerze powiedziawszy, mając porównanie wszystkich trzech części, to druga część jest nieco lepsza niż pierwsza i trzecia, choć i tak pozostaje wiele do życzenia ;]