Po pierwszej części byłem bardzo zadowolony. Film rzeczywiście posiadal momenty w których mnie "ścięło" ( ;-) ), ale z przykrością muszę stwierdzić że ta część jest koszmarna. Scenariusz przedstawia niby krecenie jakiegos programu tellewizyjnego ( co najbardziej mnie zastanawia jaki program telewizyjny ma 3-osobową ekipę :/ ), z jakimiś pierwszorzędnymi aktorami. Nie które efekty są fajne - przynaję. el cała reszta to tak zwany kicz, gniot i wszystko co najgorsze. Absolutnie nie polecam filmu ponieważ moim zdaniem jest to totalne nieporzoumienie i osobiście zamiast go oglądać moglibyśmy pograć w Erobiznes czy Monopoly ... większe emocje gwarantowane ;-P ;-). Jak dla mnie stawiam "NIEPOROZUMIENIE". Pozdrawiam, Maciek ;-).
Zgadzam się, że ten film to tatalne nieporozumienie - trudno doszukać się tam jakiejkolwiek treści. Obejrzałem całość w niecałe pół godziny -albo i szybciej - poza scenami, które wyglądały dość efektownie to cała reszta była przesadą ze zbyt dużą ilością krwi i syntetycznych jelit