PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486313}

Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć

Wrong Turn 3: Left for Dead
2009
5,1 21 tys. ocen
5,1 10 1 20805
3,2 9 krytyków
Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć
powrót do forum filmu Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć

Gniot...3/10

ocenił(a) film na 3

Film w wielu momentach aż śmieszny, strasznie amatorsko wykonane efekty, od wszystkiego bije sztucznością. W dodatku mnóstwo głupawych, naiwnych scen rodem z tanich filmów akcji i to sprzed kilkudziesięciu lat, jak np. samochody wybuchające tuż po tym jak bohaterowie się od niego oddalą, czy nieumiejętność trafienia z kilku metrów w stwora. Jedyne za co mu daję 3, to to, że widziałem gorsze filmy i to, że aż tak strasznie nie nudził.

dawid_v22

rozśmieszył cię ten film ale dajesz mu taką notę... miał cię zasmucić, skusić do refleksji nad życiem? hehe
niektórzy po horrorach spodziewają się niewiadomo czego... to są horrory, nic na poważnie, okeeeeejj???

ocenił(a) film na 3
lecho9

Nie, miał spełnić podstawową funkcję horroru - przestraszyć mnie ;) Zrobił rzecz dokładnie odwrotną, czyli mnie rozśmieszył, więc chyba minął się z gatunkiem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
lecho9

Powiem inaczej - śmieszny w takim sensie, że żałosny, nie zabawny tylko śmieszny. Zresztą tak samo jak Ty, nie zamierzam dyskutować z kimś kto mnie obraża ;)

ocenił(a) film na 3
dawid_v22

ale ty wiesz że horror dzieli się na kilka gatunków i nie każdy ma za zadanie straszyć? do straszenia są głównie ghost story a np: slashery tutaj chodzi o jak najbardziej imponujące mordy za to w gore którym jest droga bez powrotu chodzi o epatowanie przemocą jak największą, wylewem flaków itp., chociaż tutaj wszystko jest sztuczne.

ocenił(a) film na 3
Rrouge

Może i sztuczne ale nie nudził ;)

ocenił(a) film na 3
arieljarosz

Niestety nie mnie :/ mnie wynudził okrutnie, chociaż...może bardziej zażenował, swoją głupotą, złą realizacją i sztucznością.

ocenił(a) film na 3
Rrouge

Efekty są słabe, ale jak na amatorszczyznę można to przełknąć, nie to co część 5

ocenił(a) film na 3
arieljarosz

Bo część 5 pomimo niezłego konceptu fabularnego, zostawia więcej pytań niż daje odpowiedzi, przykłady: czm trzypalczasty wygląda jak stary dziad, skoro to prequel, to jak się rozmnożyli kanibale skoro jest ich tylko 3 i to facetów, i jeszcze parę, a co do tego że nikt nie przeżył ,uważam to za plus, ponieważ często w slasherach wiadomo kto idzie na odstrzał a kto przeżyje

dawid_v22

Dobry film

użytkownik usunięty
dawid_v22

mękolenie gimbusa, któremu nic nie pasuje.