PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486313}

Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć

Wrong Turn 3: Left for Dead
2009
5,1 21 tys. ocen
5,1 10 1 20806
3,2 9 krytyków
Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć
powrót do forum filmu Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć

Moim zdaniem ten film jest beznadiejny pszeciesz w 2 części filmu jusz wszystkie te mutanty czy coto tam jest zostały zabite a tu znowu na koniec 3 części został 2 razy zabity i itak pozabijał wszystkich oprucz tej kobiety.

szymon_rybarczyk

Mylisz się chyba nie oglądałeś 2 części do końca. Ostatnia scena kończy się gdy ktoś bo jego twarzy nie widzimy karmi to niedawno urodzone dziecko mutantów. W filmie widać jak jedna z mutantek rodzi dziecko. Poza tym na końcu 2 części widzimy chemikalia które zmutowały tą rodzinę dostały się do rzeki. Tyle możliwości....

ocenił(a) film na 5
Dulltran

tu masz racje ale oglądałem część 2 przypomniałeś mi tą końcówkę i z tym że się urodziło się zgadzam ale już w 3 ten mutant zginą chyba z 2 razy i ciągle łazi ale zato poraz kolejny zostało udowodniono że chciwość niepopłaca

ocenił(a) film na 7
szymon_rybarczyk

Heh polecam najpierw Słownik Ortograficzny, bo bez tego ani rusz - a potem oglądanie filmów ;)
Jedynka jest najlepszą z części bo nie ma tak drastycznych scen jak w 2-ce, niepotrzebnych zresztą bo czasami mam wrażenie że 2-ka to mocne gore (zwłaszcza finałowa scena "przemielenia" w tartaku), a chyba nie o to chodziło reżyserowi. Co do 3-ki, najsłabsza jak dla mnie, ale czego się spodziewać skoro 1-sza część za wysoko zawiesiła poprzeczkę i dalsze części rujnują "Wrong Turn" reputację ;)

ocenił(a) film na 5
dkm1941bismarck

poco słownik mam patrzeć na każde słowo czy niema błędów a poza tym mam dysleksje

szymon_rybarczyk

Takie gadanie nic ci nie da. Ja też mam dysleksje i co z tego, pisowni słów można się nauczyć...

ocenił(a) film na 5
Dulltran

to widocznie nie wiesz co to jest dysleksja