PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=723517}

Droga bez powrotu 6: Hotel na uboczu

Wrong Turn 6: Last Resort
2014
3,9 11 tys. ocen
3,9 10 1 10910
2,3 3 krytyków
Droga bez powrotu 6: Hotel na uboczu
powrót do forum filmu Droga bez powrotu 6: Hotel na uboczu

Jak dla mnie film bardzo ciekawy. Może nie jest to horror na 'dychę', ale średnia mocno zaniżona. Warto obejrzeć! :)

Miksa

Zgadzam się. Może aktorsko bardzo nie przekonuje za to jeśli chodzi o scenariusz to czuć powiew świeżości w tej serii :)

ocenił(a) film na 2
Miksa

Sorki, ale odnoszę wrażenie że chyba oglądaliśmy inny film...czy nie raziła cię nie konsekwentność zdarzeń, tandetne dialogi i zachowania/reakcje bohaterów ocierające się o wtórny debilizm, przecież to ofiary z "Strasznego Filmy" wykazywały większą przytomność...

Miksa

Bardzo przyzwoity teen slasher, po ocenie i opiniach spodziewałem się nudnego gniota a jest średnio i na pewno wcale nie przynudza.

Miksa

Film średni ;) ale ma świetną muzykę https://www.youtube.com/watch?v=HaDqhOChgIs

ocenił(a) film na 4
Miksa

Odnoszę wrażenie że za mało filmów widziałeś jeżeli uważasz że to jest bardzo dobry film.

ocenił(a) film na 4
Miksa

Odnoszę wrażenie że mało filmów jeszcze widziałeś jeżeli uważasz że jest to bardzo dobry film.

ocenił(a) film na 4
BlackDragon777

Sorry za spam ale na fonie mi się zbugowalo

ocenił(a) film na 8
BlackDragon777

Akurat w takim klimacie jest bardzo mało filmów, nie są one tak reklamowane, więc dużo ich nie widziałem. Podałbyś jakiś przykład?