Jak ja kocham te wasze krytyki, filmu jeszcze nie ma a już większość krytykuje że będzie taki czy
owaki, ale najciekawsze w tej hipokryzji jest to że i tak go obejrzycie mimo tego że już teraz
wieszacie na nim psy, to Polska właśnie, sami fachowcy w każdej dziedzinie.
no cóż widać że mało w życiu widziałeś, nie muszę oglądać żeby wiedzieć że będzie kompletnym gównem. nie wiem kto produkuje takie gówna,
po pierwsze marny reżyser i scenarzysta ( żeby nie powiedzieć że żaden) nie ma dodanych aktorów " co akurat w tyn przypadku świadczy o jednym"
moja przygoda z "drogą bez powrotu zakończyła się na 2 części, jedynka wiadomo -dobra, dwójka średnia, a reszta szkoda gadać im dalej tym gorzej
Skoro film ma być Twoim zdaniem kompletnym gównem, to po co sobie nim głowę zawracasz, widać nie masz nic ciekawego do roboty.
I tak film obejrzysz, więc nie irytuj się tak bardzo :)
dziecko zabawny jesteś filmu na pewno nie obejrzę ..?? ty wiesz lepiej? a trafiłam tu całkiem przypadkiem
Nie nazywaj mnie dzieckiem jeśli nie masz pojęcia ile mam lat, ale Twoje teksty świadczą że masz smarki pod nosem, a tu trafiłaś całkiem przypadkowo bo pewnie nie byłaś w planach.
Nie wiem kto czeka na ten film, ja go po prostu mam i nie czekałem na niego.
Również pozdrawiam.
Ja się nie irytuję, ale jeśli ktoś ma zamiar oceniać film to przynajmniej powinien go obejrzeć, w innym przypadku nie świadczy to dobrze o recenzencie.
ok. ale nie irytuj się tak .... jakbyś widział dwie poprzednie części to bys wiedział czemu ludzie tak reagują na kolejną ... na szczęście ktos inny ja reżyseruje , więc ja dam jej szansę
Już pisałem że się nie irytuję, a temat podjąłem wcale nie ze względu na film, gdyż dla mnie 2 pierwsze były spoko, następne cienkie i nie twierdzę że ten będzie świetny, czy też gówniany, ponieważ dopóki sam się nie przekonam, nie oceniam.
Starasz się, ale mnie się nie da wyprowadzić z równowagi, jestem niespotykanie spokojnym człowiekiem.
Tak wziąłem całe opakowanie relanium, świat mi się zawalił, bo ty tak chcesz.
Temat zakończony, wyraziłem swoją opinię i nie zamierzam się dalej zagłębiać w temat.