Byłem na "Drodze do szczęścia" i "Ciekawym przypadku(...)" oba filmy są godne polecenia, i łączy je to iż są o życiu, lecz "Ciekawy przypadek(...)" zostaje w człowieku na dłużej i wywiera tak niepowtarzalne wrażenie,że mogę smiało powiedzieć iż zdeklasował "Drogę do szczęścia",lecz polecam oba filmy.
ja dopiero planuję wybrać się na Benjamina, ale jak narazie to Droga do szczęścia wywarała na mnie olbrzymie wrażenie :)
:) pozdrawiam.
To prawdziwe wrażenie dopiero przed Tobą. "Droga do szczęścia" jest dobrym filmem,ale obejrzyj "Ciekawy przypadek (...)" i samemu oceń.
Prawdziwe wrażenia? Może audio-wizualne ale oprócz tego to nic ciekawego czy głębokiego. W przeciwieństwie do "Drogi do szczęścia" "Ciekawe przypadki..." są wydmuszką. Może i ładną na zewnątrz ale zupełnie pustą w środku. A szkoda bo film miał wielki potencjał.
Courius Case to przepiekne opakowanie, ktore urzeka... to prawda, jednak film oferuje niewiele ponad to, Revolutionary Road jest filmem, ktory porusza, zadaje pytania, nie dajac oczywistych odpowiedzi, to jest naprawde dobry film...