PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=419862}

Droga do szczęścia

Revolutionary Road
2008
7,2 129 tys. ocen
7,2 10 1 129257
7,6 61 krytyków
Droga do szczęścia
powrót do forum filmu Droga do szczęścia

mam pytanie na jaki pojsc film na walnetynki,ogladalem zwiastun tego i nawet calkiem fajny

ocenił(a) film na 9
piotrekvip1

Każdy dobry film nadaje się do obejrzenia w Walentynki. Ten film jest dobry i warty obejrzenia ale walentynkowego nastroju (jeśli takiego szukasz), płynącego z ekranu optymizmu i zadowolenia to w nim nie znajdziesz.
To smutny film i ewidentny dramat a nie melodramat.

piotrekvip1

Film jest naprawdę rewelacyjny, głęboki, życiowy, ale i smutny. Ten film jest warty polecenia każdemu!
Więc jeśli ktoś obejdzie się bez obejrzenia w Walentynki romantycznych komedii, w których życie jest jak bajka to gorąco polecam ten film!

piotrekvip1

Film według mnie bardzo dobry, ale nie na Walentynki.

ocenił(a) film na 9
piotrekvip1

też uważam, że to nie film na Walentynki, jest przeraźliwie smutny, ja, jako dziewczyna, ryczałam ze 4 czy 5 razy, więc nie bardzo ten klimat..

Konstantine

dokładnie ;) ja dlatego nie polecam go na Walentynki.

ocenił(a) film na 9
mala1ok

Moim zdaniem dobry film jednak na walentynki się on nie nadaje...Wybierz jakąś komedie romantyczną, a nie melodramat....

ocenił(a) film na 10
BlairWaldorf

dziekuje bardzo za komentarze to pojde z dziewczyna na jakas komedie romantyczna a dramaty to lubie bardzo wiec obejrze i ten film:)

ocenił(a) film na 8
piotrekvip1

Jeżeli chcesz ze swoją dziewczyną spędzić Walentynki w zupełnie oryginalny sposób, czyli na smutno, to strzał w dziesiątkę.
W ogóle co to za pomysł iść w Walentynki do kina, to jest chyba najgorszy dzień i miejsce na spędzenie romantycznego wieczoru.
W kinie długie kolejki (kwiaty nie wytrzymają choćby 15 min.), pełne sale, duszo...
Są inne, lepsze miejsca na spędzenie wyjątkowo tego dnia i na pewno nie jest to kino!

piotrekvip1

BROŃ CIĘ PANIE BOŻE NIE NA WALENTYNKI!!

Film b.dobry, ale przygnębiający jak cholera.

ocenił(a) film na 10
No_5

ale mozna isc do kina na jakis film nie mowie ze na ten tylko na jakis romantyczny a pozniej do restauracji cos zjesc:)brzmi lepiej prawda?a kwaity mozna pozniej kupic wczasnie spaceru np:)

piotrekvip1

to jest jeden z ostatnich filmów, które chciałabym obejrzeć w Walentynki, gdyby te miały jakiekolwiek znaczenie. trudny, smutny, dziwny film.