PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=419862}

Droga do szczęścia

Revolutionary Road
2008
7,2 129 tys. ocen
7,2 10 1 129255
7,6 61 krytyków
Droga do szczęścia
powrót do forum filmu Droga do szczęścia

Jakiś taki...

ocenił(a) film na 6

Jakiś taki w kit ten film. Strasznie ciężkostrawny...

pyziutek

dokładnie, ja tez uważam, że bardzo ciężki, nie było tam właściwie ani jednego pozytywnego wątku, ani jednego! no może to, że dostał lepszą pracę, to znaczy lepiej mu płacili za pracę, której i tak nienawidził!!!!!!...... jakby cały świat się zmówił przeciwko nim, totalna depresja..... lepiej nie oglądać tego filmu, jeśli się chce coś zmienić właśnie w swoim życiu - zwłaszcza :) Za to ciekawie było zobaczyć tą parę aktorów znów razem, po ,,,Tytanicu'' :/ Mimo wszystko, mimo braku nadziei w tym filmie (skąd taka zawiść u sąsiadów?) wymagał on bardzo dobrej techniki aktorskiej. Można się przekonać jakimi aktorami są Winslet i DiCaprio!!

pola33_3

Jak chciałyście lekkostrawny filmik na niedzielne popołudnie po kościele, to trzeba było przeczytać opis, recenzje przed oglądaniem. (brawa dla człowieka, który sklasyfikował to jako melodramat btw -.-')

ocenił(a) film na 6
Arteia

Nie wiem jak pola33_3 ale ja nie chciałam. Wyobraź sobie, że niektórzy ludzie nie lubią czytać o czym dokładnie jest film żeby sobie nie popsuć przyjemności oglądania. Byłam ciekawa co to za film. Występ Leo i Kate znowu razem był warty obejrzenia. Arteia ja nie krytykuje tego filmu. Nic do niego nie mam. Napisałam tylko swoje odczucie po obejrzeniu go. To jeden z tych filmów który cie przytłacza i długo nie możesz o nim zapomnieć mówiąc w skrócie jest ciężkostrawny. Czy minęłam się tutaj z prawdą?

PS. Tak w ogóle to wypraszam sobie. Ja do kościoła nie chodzę #_*