dokładnie, ja tez uważam, że bardzo ciężki, nie było tam właściwie ani jednego pozytywnego wątku, ani jednego! no może to, że dostał lepszą pracę, to znaczy lepiej mu płacili za pracę, której i tak nienawidził!!!!!!...... jakby cały świat się zmówił przeciwko nim, totalna depresja..... lepiej nie oglądać tego filmu, jeśli się chce coś zmienić właśnie w swoim życiu - zwłaszcza :) Za to ciekawie było zobaczyć tą parę aktorów znów razem, po ,,,Tytanicu'' :/ Mimo wszystko, mimo braku nadziei w tym filmie (skąd taka zawiść u sąsiadów?) wymagał on bardzo dobrej techniki aktorskiej. Można się przekonać jakimi aktorami są Winslet i DiCaprio!!
Jak chciałyście lekkostrawny filmik na niedzielne popołudnie po kościele, to trzeba było przeczytać opis, recenzje przed oglądaniem. (brawa dla człowieka, który sklasyfikował to jako melodramat btw -.-')
Nie wiem jak pola33_3 ale ja nie chciałam. Wyobraź sobie, że niektórzy ludzie nie lubią czytać o czym dokładnie jest film żeby sobie nie popsuć przyjemności oglądania. Byłam ciekawa co to za film. Występ Leo i Kate znowu razem był warty obejrzenia. Arteia ja nie krytykuje tego filmu. Nic do niego nie mam. Napisałam tylko swoje odczucie po obejrzeniu go. To jeden z tych filmów który cie przytłacza i długo nie możesz o nim zapomnieć mówiąc w skrócie jest ciężkostrawny. Czy minęłam się tutaj z prawdą?
PS. Tak w ogóle to wypraszam sobie. Ja do kościoła nie chodzę #_*