PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=419862}

Droga do szczęścia

Revolutionary Road
2008
7,2 129 tys. ocen
7,2 10 1 129257
7,6 61 krytyków
Droga do szczęścia
powrót do forum filmu Droga do szczęścia

chociaż nie uważam tego filmu za arcydzieło dam 10/10 aby (moim zdaniem) wielki niewypał jakim jest Zmierzch nie zajmował 10 miejsca w rankingu !!

tomek18011988

etam, po prostu olać to ... Zawsze te nowości wchodzą na pierwsze miejsca ,a pozniej wszyscy zapominają . Ja sama wiem jakie filmy wg. mnie są arcydziełami i nie patrze na te rankingi ;]

użytkownik usunięty
tomek18011988

ZMIERZCH TO RACZEJ FILM DLA NASTOLATEK NAWET DLA DZIEWCZYNEK 12 LETNICH, JA MAM 28 LAT NA MNIE ZMIERZCH NIE ZROBIŁ ŻADNEGO WRAŻENIA, DROGA DO SZCZĘŚCIA TEŻ NIE BYŁABY NICZYM SZCZEGÓLNYM GDYBY NIE GENIALNA GRA AKTORSKA DICAPRIO I WINSLET GRALI FENOMENALNIE TO ICH ZASŁUGA BO GDYBY NIE ONI FILM BYŁBY NUDNY I BEZNADZIEJNI NIE SĄDZĘ ABY INNI AKTORZY TEMU PODOŁALI! DICAPRIO JEST WYŚMIENITYM I NIEDOCENIONYM AKTOREM PONIEWAŻ MA WIELE FILMÓW W KTÓRYCH GRA WSPANIALE I NIE DOSTAŁ JESZCZE OSCARA SZOK!!! WSZYSCY TYLKO PATRZĄ NA JEGO WYGLĄD A JA AKURAT WIDZĘ W NIM DUSZE AKTORA WSPANIAŁEGO ARTYSTY TAK JAK WIDZĘ TO W ROBERCIE DE NIRO CZY W INNYCH WYŚMIENITYCH AKTORACH ALE POWTARZAM NIE KAŻDY POTRAFI ZAGRAĆ TAK CIĘŻKĄ ROLE POZDRAWIAM I RACZEJ NIE DA SIĘ TEGO FILMU PORÓWNAĆ DO ZMIERZCHU ZUPEŁNIE INNY KLIMAT I INNY POZIOM.

ocenił(a) film na 6
tomek18011988

Też uważam że "Zmierzch" nie jest dobrym filmem, ale to kwestia gustu. Każdy ma swoje upodobania :)

"Droga..." to całkiem miły film, ale nic specjalnego. Godna uwagi jest tylko gra Di Caprio.

Mju_

hmmm dobry film ale zadne tam wow...jak dla mnie godna uwagi jest gra ale kate, ona po prostu potrafi zagrac kazda role, pieknie no