PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=419862}

Droga do szczęścia

Revolutionary Road
2008
7,2 129 tys. ocen
7,2 10 1 129255
7,6 61 krytyków
Droga do szczęścia
powrót do forum filmu Droga do szczęścia

smutny, dołujący, nazbyt dosadny, ale świetna gra Kate i Leo za to 6 ale sama historia bardzo cięzka....

ocenił(a) film na 9
kargo

bardzo! osobiście kilka dni się nie mogłam pozbierać... ale jednocześnie film bardzo dobry!

ocenił(a) film na 5
kargo

na serio?
wg. mnie to chyba najgorzej zagrany prze nich (i Leo i Kate) film :P

ocenił(a) film na 8
pavel13

Nie wiem, czy najgorzej, mnie się bardzo podobało. Prawdziwy film , autentyczne problemy, ludzkie słabości. W końcu film o czymś. Role wymagające, myślę, że dali radę ;)

ocenił(a) film na 5
oneday

jak dla mnie grali sztucznie, zwlaszcza Kate

ocenił(a) film na 8
pavel13

Masz prawo tak uważać. Wg mnie było coś ważniejszego niż gra aktorska, ale jak wiadomo ona też jest istotna. Myślę jednak, że przekaz właściwy, ukazanie tego, co najważniejsze, a jak już wspomniałam role naprawdę trudne. Oglądałam ten film dosyć dawno i nie zapamietałam go jako aktorską klapę, a to się czasem zdarza. Pamiętam jednak, że to jeden z tych filmów, który po prostu przeżyłam. Bardzo aktualny temat, skłania do przemyśleń. W chwili rozpoczęcia się napisów końcowych zdajesz sobie sprawę z błędów, porażek, patrzysz w dal i myślisz. Zastanawiasz się nad postawami bohaterów, trochę się z nimi kłócisz, trochę współczujesz. Za to szanuję aktorów.

Ale się rozgadałam :l

ocenił(a) film na 5
oneday

jak dla mnie nic specjalnego ;/