Czego wy sie tam doszukaliscie? Wloczy sie stary z synem i nic wiecej.Zeby chociaz bylo czego sluchac,a tam dialogi nawet dialogi z dupy chyba sa wziete!
Chociaz uwielbiam takie klimaty film ten to postapokaliptyczna szmira!
Strata czasu!
po pierwsze koleś to strata czasu jest czytanei takich glupich twoich komentarzy. WOW a ten tekst "postapokaliptyczna szmira!"... pozostawiam bez komentarza, najpierw moze zacznij oglądać troche lepsze kino, bardziej ambitniejsze. Żal mi cie chopie :D a" z dupy wzięty "to jest twój głupi komentarz do filmu
to po jakiego wala to czytasz :/ a teks pozostawiasz bez komentarza bo nie wiesz co napisac HAHA bardziej ambitniejsze...hmm hehe tego bezsensu nawet bym nie nazwala filmem tylko STRATĄ CZASU!
nie znasz się na filmach głupia małolato, ten film jest dla myślących i ambitnych ludzi, nie takich jak ty
Uwielbiam takie odpowiedzi. Nie podoba Ci się to jesteś głupi a nie mądry i ambitny(!) jak my. Ale argumentów wcale. I pewnie odpiszesz, że nie ma sensu argumentować.
czytam, bo jestem ciekawy świata,moja droga:P, tekst pozostawiam bez komentarza , ponieważ uważam, że naprawde nie ma co komentować:P, aaa i "bezsensu " sie pisze osobno :P, o tak : bez sensu, powtarzamy ? bez sensu, bez sensu! :D:P i proszę tej pani nie słuchać :P, odnośnie straty czasu odnośnie tego filmu. Człowiek się często myli, więc dajmy tej pani jeszcze jedną szanse:D
analfabetko naucz się najpierw pisać a dopiero potem udzielaj sie na forach przeznaczonych dla ogółu