PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=419050}

Droga

The Road
2009
7,1 78 tys. ocen
7,1 10 1 77557
6,4 44 krytyków
Droga
powrót do forum filmu Droga

Nuda...a moim zdaniem ten film jest po prostu nudny.

użytkownik usunięty
Kierownica

No fakt, mistrzem akcji nie był. Ale dlatego właśnie wyróżnia się spośród tłumu innych filmów katastroficznych. Jest spokojny, acz mocny jak cholera. W ogóle zapraszam do recenzji okiem kobiety :) http://www.hitosfera.pl/node/109

ocenił(a) film na 7

Ja bym nie powiedziała,że ten film jest nudny, po prostu brak w nim wartkiej akcji:) pomimo tego oglądałam z zaciekawieniem i zdumieniem, zastanawiając sie co sie dalej wydarzy. Ja daje filmowi duży plus. Jest rodzaj kina,który uwielbiam. Mam namyśli obraz tak zdumiewajacy i odrażajacy,ze aż chce się oglądać dalej. Niedosyt pozostawie wiele niewyjaśnionych wątkow: matki chłopca, przyczyny zniszczenia świata no i na koniec ludzi, którzy przygarniają chłopca i ich dalszych losów, które ostatecznie są do przewidzenia w otaczajacym ich swiecie. Ale najbardziej ze wszytskiego na uwage i pochwałe zasługuje sceneria i forma zniszczonego świata. Epizod z puszką Coli po prostu genialny! Mi się film podobał, odbiega od typowego filmu katastroficznego. Wysoka ocena bo i wrażenia ponad miarę :)