PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=419050}

Droga

The Road
2009
7,1 78 tys. ocen
7,1 10 1 77555
6,4 44 krytyków
Droga
powrót do forum filmu Droga

Oni idą!!!

ocenił(a) film na 3

Co to miało być!!! Ten film to jakiś bełkot. Historia nudna jak flaki z olejem. Ani to początku ani końca, nawet rozwinięcia. Film ma przedstawiać relacje ojca z synem w post apokaliptycznej rzeczywistości i walkę o przetrwanie czy coś. To było straszne!! Ich postacie były tak irytujące, że w podświadomości chciałem żeby stało im się coś złego, albo żeby chociaż zastrzelił tego wkurwiającego dzieciaka. Nie chce mi się rozpisywać w szczegółach co spowodowało że ten film mnie tak zadrażnił bo jest późno a ja muszę rano wstać. Dla mnie ten film nie ma fabuły i tyle. Oni idą!!! Wkurwiający dzieciak i facet który mnie tak drażnił swoim zachowaniem ze nie dziwie się jego żonie że go zostawiła. Może książka była lepsza nie wiem, ale ten film to kicha. I nie pisać mi tu o robotach, 300 czy coś w tym stylu. Bo się nie znam, bo jestem Neo czy co tam wymyślacie. Ten film to zmarnowanie dwóch godzin z życia. Może ktoś się tam doszukiwać jakiś refleksji czy co tam chce. Ja nie mam ochoty.

ocenił(a) film na 1
TICSme

mógłbym napisać to co wyżej...dodam jeszcze raz SZKODA CZASU na takie byle co...w Apocalypto biegli tu idą.. 1/10

ocenił(a) film na 10
TICSme

niski poziom tego komentarza przeraża. Ale to wiele mówi o człowieku, jeżeli życzył śmierci ostatnim ludziom na ziemi których nie przeżarło zło. No ale kino dla inteligentnych trafiło w ręce nei tego odbiorcy co trzeba.

ocenił(a) film na 3
keeveek

Niech ci będzie. Uważasz się za wyższa formę życia. Ok. Skoro lubisz się nad sobą pastwić i podniecać nad takim filmem wmawiając sobie ze jesteś dzięki temu bardziej bystry, niech tak będzie.

ocenił(a) film na 9
TICSme

Skoro ludzie zauważają w tym filmie tylko to, że główni bohaterowie 'idą' to już się nie dziwię, czemu ocena tego filmu to tylko 7,2