Co to miało być!!! Ten film to jakiś bełkot. Historia nudna jak flaki z olejem. Ani to początku ani końca, nawet rozwinięcia. Film ma przedstawiać relacje ojca z synem w post apokaliptycznej rzeczywistości i walkę o przetrwanie czy coś. To było straszne!! Ich postacie były tak irytujące, że w podświadomości chciałem żeby stało im się coś złego, albo żeby chociaż zastrzelił tego wkurwiającego dzieciaka. Nie chce mi się rozpisywać w szczegółach co spowodowało że ten film mnie tak zadrażnił bo jest późno a ja muszę rano wstać. Dla mnie ten film nie ma fabuły i tyle. Oni idą!!! Wkurwiający dzieciak i facet który mnie tak drażnił swoim zachowaniem ze nie dziwie się jego żonie że go zostawiła. Może książka była lepsza nie wiem, ale ten film to kicha. I nie pisać mi tu o robotach, 300 czy coś w tym stylu. Bo się nie znam, bo jestem Neo czy co tam wymyślacie. Ten film to zmarnowanie dwóch godzin z życia. Może ktoś się tam doszukiwać jakiś refleksji czy co tam chce. Ja nie mam ochoty.
mógłbym napisać to co wyżej...dodam jeszcze raz SZKODA CZASU na takie byle co...w Apocalypto biegli tu idą.. 1/10
niski poziom tego komentarza przeraża. Ale to wiele mówi o człowieku, jeżeli życzył śmierci ostatnim ludziom na ziemi których nie przeżarło zło. No ale kino dla inteligentnych trafiło w ręce nei tego odbiorcy co trzeba.
Niech ci będzie. Uważasz się za wyższa formę życia. Ok. Skoro lubisz się nad sobą pastwić i podniecać nad takim filmem wmawiając sobie ze jesteś dzięki temu bardziej bystry, niech tak będzie.