PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=419050}

Droga

The Road
2009
7,1 78 tys. ocen
7,1 10 1 77557
6,4 44 krytyków
Droga
powrót do forum filmu Droga

Smutne.....

ocenił(a) film na 1

Spada ocena spada a mnie to wcale nie dziwi haha

ocenił(a) film na 9
pladge

Mnie też nie dziwi :). Nie każdy lubi oglądać tak ciężkie i depresyjne klimaty. Obraz kierowany raczej do wąskiej grupy odbiorców. Niektórymi film wstrząśnie, większość jednak oczekując akcji będzie się nudzić i męczyć, przez co nie będą zdolni do refleksji nad przesłaniem. Dla tych jednak co ten film docenią, będzie on wielki ;).

Mimo wszystko forum The Road jest bardzo żywe. Dość dużo ludzi o projekcie słyszała, co mnie osobiście zastanawia. Czy to aby przez modę na postapo?

ocenił(a) film na 9
WicioP

Moda na postapo wyraźnie się skończyła z dobrą dekadę temu. Co jakiś czas tylko nowe coś się urodzi i to zekranizują ;)

ocenił(a) film na 9
pladge

A mnie nie dziwi kolejny przejaw głupoty na tym portalu. Ile już tego było, książkę można by napisać.

Każdego bawi inna forma rozrywki. Jedni wolą poczytać dobrą książkę, obejrzeć dobry film, a inni cieszą mordy na widok spadających o 0,01 ocen. Nie ma to jak rozrywka na poziomie. Małpy w zoo też cieszą pyski na widok banana. Sugeruje, więc wszystkim "uspołecznionym na poziomie jednostką" o dołączenie do tego zacnego grona i nie zaśmiecanie portalu.

ocenił(a) film na 9
pladge

Nie wiem to już kolejny twój temat na temat tego filmu, twoją główną misją w życiu jest to by krytykować i ośmieszać ten film? Odpadłeś z castingu na rolę w tym filmie i masz żal do producenta bo już tego nie rozumiem, ileż można, nie podoba się ok, ale w twoim przypadku to chyba przeradza się w obsesję...

ocenił(a) film na 9
pladge

Ocena podskoczy jak film albo
a. trafi do dystrybucji, ale Kino Swiat się chyba z dystrybucji kinowej wycofało
b. pokaże się legalne DVD
Przeciętny widz nie ogląda torrentów, więc jak na razie ocena spada, bo dzieci neostrady wolą 2012 i księgę ocalenia