PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=419050}

Droga

The Road
2009
7,1 78 tys. ocen
7,1 10 1 77555
6,4 44 krytyków
Droga
powrót do forum filmu Droga

nie dla faceta

ocenił(a) film na 5

Jeśli nie jesteś jakimś emocjonalnym człowiekiem, nie oglądaj. Usypiające tempo, prosta
fabuła, zero emocji. Jedynie sceny przedstawiające relacje ojca z synem, mające skłonić do
głębszych przemyśleń i wzruszeń (chyba). Ode mnie 5/10 pozdro

użytkownik usunięty
hagrid8

Zero emocji, borze. Wracaj do Incepcji.

ocenił(a) film na 9
hagrid8

''nie dla faceta''. tylko dla mężczyzn.

ocenił(a) film na 10
hagrid8

Wyjątkowo piękny film. Do tego zdecydowanie właśnie dla mężczyzny.

ocenił(a) film na 8
hagrid8

nie wiem czy autor wątku oglądał ten sam film. był znakomity i wciągający, dla każdego

ocenił(a) film na 5
klaudyna96

"Dla każdego"? Czyli nie czytasz ze zrozumieniem, szkoda. Kierowałem to do ludzi na których słabiej oddziałują tego typu emocjonalne bajki, Wasze wypowiedzi nic nie wnoszą.

ocenił(a) film na 9
hagrid8

Inne spojrzenie: jak nazwać to, że rajcuje mnie postapokaliptyczny klimat? czy chodzi tu o emocje, czy o coś innego - sam się zastanawiam.
Druga rzecz: nie wszystkie filmy ogląda się dla "emocji". "Droga", jak wiele postapokaliptycznych filmów pokazuje różne ludzkie zachowania w sytuacjach ekstremalnych i niecodziennych. Na myśl nasuwa mi się "Władca Much", który stanowi studium psychiki ludzkiej w tej bardziej zwierzęcej odsłonie. Z kolei dla poszukiwaczy emocji wiele takich filmów nie odsłoni głębszego dna.

użytkownik usunięty
hagrid8

Media Markt. Ich hasło pasuje tu idealnie. Nic więcej nie trzeba dodawać.

ocenił(a) film na 5

Nie dla idiotów? To nie jest film typu 'zrozumieć', tylko 'poczuć'. Albo to poczujesz albo nie, nie ma to żadnego związku z poziomem inteligencji. Ignorancja i brak myślenia, przemyśl pięć razy co chcesz napisać bo się ośmieszasz.

użytkownik usunięty
hagrid8

Taaa... A świstak siedzi... Czuję się filmowo oświecony. :D Żegnam.

ocenił(a) film na 9
hagrid8

dobry trolling nie jest zly "nie dla faceta"