PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519227}

Duże dzieci

Grown Ups
2010
6,8 119 tys. ocen
6,8 10 1 119064
3,7 22 krytyków
Duże dzieci
powrót do forum filmu Duże dzieci

Film słodzony przez amerykanów, którzy mieli ochotę zrobić sobie wakacje od robienia
filmów poprzez zrobienie filmu.

2/10 - Gniot.

ocenił(a) film na 9
Misiacki

przykre, że tak uważasz.

Misiacki

"Kupa przez duże "G"

No to przesrane :)

HlTMAN

jakby można było dawać plusy to bym dał temu panu powyżej, rozwalił ;d

ocenił(a) film na 6
Misiacki

Film niezly.Spokojnie 6/10 :) Ale jak kto woli...no ale malo smieszy

ocenił(a) film na 7
Bartekxx

Filmy ekipy Sandlera mają to do siebie, że nie są zwykle comedy-romance ale zawsze jest coś "z jajem".

ocenił(a) film na 4
Misiacki

dla mnie średnio, widać że się siłowali żeby zrobić coś śmiesznego, produkcja śmiechu, wyświechtane gagi, wysoka nota ode mnie za dobrych aktorów, bez tych aktorów film byłby parującą kupą

ocenił(a) film na 6
Misiacki

nie wiem jak tu dyskutować z autorem postu... tyle wysiłku włożył w jego napisanie, tyle tu finezji...
myślał, myślał aż wymyślał... ;] i wszystko co wartościowego miał nam do przekazania o swoich przemyśleniach zawarł w jednym najtreściwszym dla niego słowie... dobrze, że to z siebie w końcu wydusił... brafo!
:]
taki post... przez duże "G"...
=========================
co do filmu? jest OK... no ale to raczej powód do dyskusji w jakimś normalnym poście, w którym się dyskutuje a nie siedzi razem z dużym "G." i tylko o tym pisze...

VanKert

niech pudzie se w texas holdem pograć onlajn .

Misiacki

KTO CIĘ PSYCHOPATO O DYSKUSJE PROSI? ZAPRASZAŁ CIE KTOŚ? WON POD WODE!

ocenił(a) film na 6
Misiacki

"Misiacki: KTO CIĘ PSYCHOPATO O DYSKUSJE PROSI? ZAPRASZAŁ CIE KTOŚ? WON POD WODE!
w odpowiedzi na post: Misiacki"

ale cyrk :D jak się nazywa ta choroba co gość sam ze sobą gada i jeszcze się wyzywa? :D
dawaj dalej, dostarczasz nam popisu prawie cyrkowego... wiesz, tak między przerwami... tylko dobrze przyklej czerwony nos ;D

VanKert

zjadłbym obwarzanka

ocenił(a) film na 6
Misiacki

nom, ciepło jest...
normalniejesz... zdarza się...
uważaj na nawroty :]
do poczytania w jakiejś mniej dosadnej w słowach ale ciekawszej dyskusji i już dokładnie o filmie. czasem tu się to zdarza... pa

VanKert

typowy kato-faszyzm. idx rubika posluchac