PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519227}

Duże dzieci

Grown Ups
2010
6,8 119 tys. ocen
6,8 10 1 119064
3,7 22 krytyków
Duże dzieci
powrót do forum filmu Duże dzieci

uśmiałam się bardzo! poprawia humor, nie jest głupim filmem, pokazuje pewne wartości... polecam każdemu! :)

dychotomia

A ja uważam, że to był film o niczym. Rozczarował mnie, oglądając trailer myślałam, że będzie dobra komedia, a jednak myliłam się. Nudziliśmy się w kinie ze znajomymi. Może i gdzieś można się dopatrzec jakichś wartości, ale nie przesadzajmy. 4/10

ocenił(a) film na 8
toastychocolate

każdy ma prawo do własnego zdania. ja nie oglądałam trailera, może na szczęście;)
uważam że ten film jest bardzo zabawny, może po prostu masz inne poczucie humoru niż ja!;p
a wartości... może po prostu na inne rzeczy zwracałam uwagę niż Ty toastychocolade, może ze względu na wiek hehe albo i nie...
w każdym bądź razie dla mnie "Duże dzieci" to świetna komedia, którą na pewno w najbliższym czasie obejrzę sobie jeszcze raz z kimś bliskim:)

ocenił(a) film na 6
dychotomia

a ja uważam że film był dobry, więc dałem mu 7/10 :)
fajna, miła komedyjka...moim zdaniem jest warto obejrzeć ten film :) polecam !

użytkownik usunięty
przemo9611

dokładnie, też daje 7/10.
uśmiałem się a o to chodzi w komediach :)

ocenił(a) film na 8
dychotomia

aa bylem ostatnio w kinie z kolezanka :) naprawde dobry film ;D moze czasem akcja zwalniala ale ogolnie film jest na plus. jeden z niewielu ktory mi sie spodobal w tym roku :) .. moze sie juz za bardzo wybredny zrobilem :P ale daje filmowi 8/10 :) no i raz polecial nawet ACDC ;D
a teraz troche ponazekam, czegos mi tam brakowalo.. za malo Crisa Rocka bylo, za malo wyglupow ;p mimo to polecam :)